Sapatnik
Član
Јесам преспавао инфлацију?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ovo je pored puta za Plantu, kupio je jedan autoprevoznik da spoji sa svojim placem.Pogledajte gde je prodata najskuplja njiva u ovoj godini: Budući vlasnik iskeširao skoro dva miliona evra za oranicu
Hektar njive u Futogu dostigao je cenu od neverovatnih 210.000 evra, što je među najvišim cenama postignutim za hektar ikada u našoj zemlji, a najviše plaćena oranica, tokom ove godine, je parcelu u opštini Vršac, za koji je izdvojeno 1.850.496 evra за 185 hektara.www.blic.rs
Nikad mi neće biti jasno kako ni jedan migrant ne beži u kinu ili Indiju ili u te zemlje briksa,mislim sve je to lepo ali daj da nas ne lažu više.Da amerika otvori granice pola rusije,kine,indije i 80 posto Srbije bi sutradan bilo na putu. Tako će ostati bar još 200 godina a sad šta će posle biti to ne znamo a i ne znači nam mnogo.A istok?
Svedoci smo dešavanja u Ukrajini ili je to sveti rat nebeskog naroda.
Šta radi Kina po jugoistočnoj Aziji a sad već i po Africi...
Možemo mi da mrzimo zapad ,ali to jedino i možemo.
Divimo se istoku i komunjarskim sistemima ,a niko od nas nebi sastavio u tim zemljama duže od dvonedeljnog turističkog putovanja.
Apsolutno,svi i trebaju da imaju svoj pogled i stav.Sta znam...ja imam drugaciji pogled na svet...
U ameriku (sad) samo kao turista bi mozda otisao... i to u neku od poslednjih otetih teritorija Havaji
Mislio sam na ovo drugo,na standard ne samo ekonomski nego i uredjenost države.Ne znam sta podrazumevas pod laz...
Da taj standard je postignut pljackom drugih naroda
Ili da nije tamo bajno kako se priča...