Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Dodji da te upoznam sa nekoliko njih!Od ovih "velikih" sad ne znam ni jednog da nije radio drzavnu zemlju pre 15 god, malo platis malo dzabe i tako u krug....
Jeli ima drzavne zemlje kod tebe?Dodji da te upoznam sa nekoliko njih!
Ima oko 500 ha...obrnuto je ...od 10 samo je jedan muljao!...tj sva zemlja je izlicitarana zahvaljujuci meni,radjeno je oko 50 ha bespravno,u pitanju su dva pravna privredna subjekta...a onda su mi stali na zulj,pa su morali da plate ili napuste parcele.Jeli ima drzavne zemlje kod tebe?
Mozda ih ima od deset jedan da nije muljao.
Ovde kod nas u idvoru mogu knjigu da ti napisem o svemu i svacemu.Ima oko 500 ha...obrnuto je ...od 10 samo je jedan muljao!...tj sva zemlja je izlicitarana zahvaljujuci meni,radjeno je oko 50 ha bespravno,u pitanju su dva pravna privredna subjekta...a onda su mi stali na zulj,pa su morali da plate ili napuste parcele.
Naravno, ratarstvom i stocarstvom.Jel se kupac bavi poljoprivredom? Ili se ubacuje lova sa strange?
To ispada da su ti platili da uzmesУ складу с'темом: купио 32а шуме, код Младеновца, за 57.000 РСД.