KishRobert
Prijatelj Foruma
6000e dajes za 1kj,
pa tebi ne trebaju subvencije ni slucajno!
pa tebi ne trebaju subvencije ni slucajno!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
nemoguce zavisi koju cenu stavljas u ugovoru ja sam za zadnju parcelu od proletos platio finansije ok3500din a cena u ugovoru je bila 25000din ,pre dve godine kad sam isto uzeo 2,5kj naveli smo 8000 dolara i platio sam nekih 20 000 porez7.000 evra kj na Čeneju, poslednja prodaja, 4,5 kj u komadu.
Inače ovi u poreskom procenjuju jutro na 8.000 evra. Komšija predao papire u petak, a rešenje mu stiglo u ponedeljak. Ekspeditivnost na nivou. Jedino naš slučaj stoji već više od godinu dana. Tri puta smo se žalili, ali nikako da smanje na neku realnu cenu. Prošle godine nam je deo parcele bio pod vodom, treća duž od puta, a oni procenjuju da to vredi 9.000 evra/kj.
edit: Inače Severinin verenik kupio jedan salaš sa zemljom za nekih 500.000 evra, a drugi za 250.000 evra. Plaća 10.000 evra kj u blizini tih salaša. Takođe Graditelj NS plaća toliko za zemlju oko bivšeg karlovačkog imanja, koje je kupio pre par godina.