Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nemoj puno da se vezujes za taj ugovor jer skoro nista ne vredi.U ugovoru stoji realna cena za taj potes. U slucaju prodaje zemlje sam kupac, to sam rekao naslednicima.
Zemlja je druga klasa, mi bolje nemamo u calmi, ravna kao tepsija 440m duz, sada tu u komadu imamo bez malo 5kj, sa moguc oscu daljeg.prosirenja u skorijoj buducnosti, sto nam je i bio cilj kupovine.tog lanca..Ako je dobra zemlja,vredi kupiti,ako nije onda i da je 20 hektara do tebe sta vredi kupovati kad daje prinose samo u najboljim godinama.
Ako se pita tumacenje direktora trezora iz opstine Alibunar to bi definivno znacilo da vise taj ugovor ne vazi cim je jedna osoba iz ugovorenih strana umrla.Prosle godine sam uradio ugovor o zakupu zemlje na 10 godina. Vlasnik je ove godine umro i deca nasledila zemlju. Sada hoce da prekinu ugovor jer njihov otac koji je potpisao ugovor nije vise ziv i kao taj ugovor vise ne vazi.
Koliko znam ja sam u posedu jer imam ugovor dok ne istekne. Da li je tako? Da li je neko nekada imao slicnu situaciju?
Jedno pitanje , ukratko ,.. žena mi i svastika dobile u nasljedstvo jednu njivu , konkretno 0.72ha , inače podaleko od nas da radim a i jako pjeskovito . Uglavnom u planu im je da prodaju , ali problem je što ta njiva nema put prilaz uopšte . Kako je do toga došlo neznam , najvjerovatnije kad su nekad dijelili ta njiva prepolovita po dužini . Sad naravno neće niko da kupi bez puta , jedino čovjek koji graniči , al on zna za jadac pa nudi malo . Kakve su zakonske mogućnosti ?
U suštini je isto. Naravno da se plaća.Kako sad ide ostavinska rasprava od kad su notari? Pre se u sudu sve rešavalo, i plaćala neka taksa, jel notari imaju neku svoju tarifu?
Може и суд да реши и то кошта много мање него код нотара (тако су ми рекли, нисам имао ту част да ми нотари среде све). Мени је суд то решио, али судије углавном то упућују нотарима.Kako sad ide ostavinska rasprava od kad su notari? Pre se u sudu sve rešavalo, i plaćala neka taksa, jel notari imaju neku svoju tarifu?