Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Јесте, изађе неких 120 евра ар, али тако је, чим се стави на оглас купује се одмах.. он је нама прво понудио пошто смо комшије, али је у реду већ било неколико њих заитересованих, плус то је дивошки атар, не чалмански...Dobra cena. Kod nas se prodaje 6 kj u komadu (prava duz,nije daleko od sela. Trazi 10k po k.j cujem da dobija 9k
Nastavljaš i dalje da obrađuješ....Prosle godine sam uradio ugovor o zakupu zemlje na 10 godina. Vlasnik je ove godine umro i deca nasledila zemlju. Sada hoce da prekinu ugovor jer njihov otac koji je potpisao ugovor nije vise ziv i kao taj ugovor vise ne vazi.
Koliko znam ja sam u posedu jer imam ugovor dok ne istekne. Da li je tako? Da li je neko nekada imao slicnu situaciju?
10 000e/kj? Ne postoji neka pametnija investicija? Ljudi mi uopste nisu jasni, platis silan novac i robujes i gledaš u nebo. Izgubio se skroz kompas....
Ugovor je nevažeći, jer je osoba sa kojom si potpisao ugovor umrla. Nakon ostavinske rasprave, naslednici raspolažu zemljom. Oni je sad mogu I prodati ako hoće.
Prosle godine sam uradio ugovor o zakupu zemlje na 10 godina. Vlasnik je ove godine umro i deca nasledila zemlju. Sada hoce da prekinu ugovor jer njihov otac koji je potpisao ugovor nije vise ziv i kao taj ugovor vise ne vazi.
Koliko znam ja sam u posedu jer imam ugovor dok ne istekne. Da li je tako? Da li je neko nekada imao slicnu situaciju?
Nasleđuju i prava i obaveze. Jedna od obaveza je da daju zemlju u zakup. Ugovor je važeći do isteka. Moraš plaćati naravno.Prosle godine sam uradio ugovor o zakupu zemlje na 10 godina. Vlasnik je ove godine umro i deca nasledila zemlju. Sada hoce da prekinu ugovor jer njihov otac koji je potpisao ugovor nije vise ziv i kao taj ugovor vise ne vazi.
Prosle godine sam uradio ugovor o zakupu zemlje na 10 godina. Vlasnik je ove godine umro i deca nasledila zemlju. Sada hoce da prekinu ugovor jer njihov otac koji je potpisao ugovor nije vise ziv i kao taj ugovor vise ne vazi.
Koje je to izdrkavanje! Jos ako u ugovoru stoji bez naknade ili 100kg batovine ima da ga duvaju naslednici 10god.
TajkunciciSve tajkuni....
Послато са SM-J530F помоћу Тапатока