DraleTD
Član
Kod nas te notar pozove i zakaze ti kad da dodjete na ostavinsku.Inace "NAGRADA" notaru je 18500din sto ti dobrovoljno pod prinudom odrade ostavinsku.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pitanje jedno, ja uglavnom sa svima(gde zakupljujem zemlju) radim ugovor bez naknade, navedem tipa korisnik ulazi u posed na tri godine po potpisivanju ugovora, i obavezuje se da preda posed do tad i tad( ponekom i isplatim rentu za tri godine) i pored ovog ugovora sastavim priznanicu da sam dao toliko i toliko para za zakup te i te parcele na toliko godina.Koje je to izdrkavanje! Jos ako u ugovoru stoji bez naknade ili 100kg batovine ima da ga duvaju naslednici 10god.
Pitanje jedno, ja uglavnom sa svima(gde zakupljujem zemlju) radim ugovor bez naknade, ... pored ovog ugovora sastavim priznanicu da sam dao toliko i toliko para za zakup te i te parcele na toliko godina.
Najbolje bi bilo da radim ugovor o zakupu, ali ne želim iz dva razloga,
Prvi je porez na zakup i veći troškovi kod notara, Drugi traži notar posedovne listove parcela.
E sad pitanje je da li ovim ugovorom i tom priznanicom sam sebe obezbedio?...
Sent from my SM-A405FN using Tapatalk
Ma mazgov vaćari na brzinu...Da, ali prilikom potpisivanja ugovora kod notara ovaj trazi izjave komsija.