geci
Član
Iz mog sela polako vec krenuli,sad se spremaju njih 25 da idu,zalosnoSto ne znaci da necemo ici
Sent from my Lenovo A536 using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Iz mog sela polako vec krenuli,sad se spremaju njih 25 da idu,zalosnoSto ne znaci da necemo ici
Spasava se ko može, jer sad "sistem", za razliku od pre 50 godina, radi direktno protiv svojih građana...Iz mog sela polako vec krenuli,sad se spremaju njih 25 da idu,zalosno
Zar ni Kisacani nece da plate 8000e? Znam da ranije nisu pitali za cenu, samo daj daj.Ala se frljaju sa cenama po Juznoj Backoj.Kod mene se prodaje od 6800 do 7000 po jutru trenutno.Traze i 8000 ali to ne ide.
Poslato sa HUAWEI CUN-L01 pomoću Tapatoka
Pada cena.Bilo je i za 7500 prodavano.Zar ni Kisacani nece da plate 8000e? Znam da ranije nisu pitali za cenu, samo daj daj.
Moze da se proda bez obzira na plodouzivanje.Kakva je procedura sa plodouživanjem? Konkretno 1992 godine je stavljeno. Plodouživalac je umro još 1998 godine. Naslednici nisu imali pojma da imaju tu zemlju, i sada bi da je prodaju. Podnešen je zahtev sa umrlicom za brisanje. Da li se može samo sačekati da Katastar stavi zabeležbu na List nepokretnosti da je podnesen zahtev za brisanje pa kod notara (ima puno zainteresovani pa da se to završi što pre) . Ili se mora čekati da se skroz ubriše i dobije rešenje o brisanju plodouživanja, pa tek onda kod notara....? Da kasnije slučajno ne bih bilo nekih problema... ( u katastru su rekli da to traje godinu dana - brisanje plodouživanja-što je po meni zaista previše dugo)
Što se tiče cene zemlje iz ovog teksta, to je samo tako da bi mogli da uzimaju veći porez na promet što njima odgovara. Neko kupi pored sebe 20ari i plati malo više i onda svi u okolini nasradaju. Plaćeno 7000e po kj oni procenili da vredi 13900e/kj parcela 3klase.... Čista budalaština i otimanje para.
Ako mislite na ne dam! Mada ne mogu da kažem ni da su tražili.Nedeljko, pa jel ti ne znaš koji je najbolji način da taj problem rešiš?