Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
de se nalazi ta zadruzna zemlja?šandor je napisao(la):Kod mene sad ima na prodaju zadružna zemlja oko 1200 kj po ceni od 3200 € ........ Samo još nemože da se prepiše
Bez uvrede a dal je ta njiva do njegovve ili do nekog vaznog puta ili ti kum blesav ?dejan 77 je napisao(la):Moj kum sutra pazari lanac za 4800e
Dolovac je napisao(la):Bez uvrede a dal je ta njiva do njegovve ili do nekog vaznog puta ili ti kum blesav ?dejan 77 je napisao(la):Moj kum sutra pazari lanac za 4800e
Pa ti 15 kj su dzabe bez obzira kakva je zemlja trebalo bi to uzeti, a i jos ce on spustiti tu cenu ako je amer jer lova je lova a od ovog ovde nema nista... samo ako mu neko izvadi kes pred oci 29000e i prodato a mozda i manjetalianu je napisao(la):Kod nas još nije neka astronomija od cena ali i ono što je bilo jeftinije više nema.
Problem što nema zemlje!
Čujem neki amer prodaje 15-tak lanaca za 35000 eura ima pola dobre pola loša zemlje!
zorancile je napisao(la):Koliko godina treba da radiš tu zemlju da bi je isplatio?
Kad ulozis pare u kupovinu zemlje period isplativosti je do deset godina nekad bio!! ali kakve smo srece mi paori taj rok ce se pomeriti na 50god!!
zorancile je napisao(la):Koliko godina treba da radiš tu zemlju da bi je isplatio?
Crna hronikafuturefarming je napisao(la):zorancile je napisao(la):Koliko godina treba da radiš tu zemlju da bi je isplatio?
Dok te ne prekriju istom.