Lala iz Banata
Član
Crepajcima za te novce. Imate vi vas atar pa se tamo sirite.DusanA je napisao(la):Lepa cena tamo u Opovu, daj da ja kupim nesto u kracinama za te pare
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Crepajcima za te novce. Imate vi vas atar pa se tamo sirite.DusanA je napisao(la):Lepa cena tamo u Opovu, daj da ja kupim nesto u kracinama za te pare
Lala iz Banata je napisao(la):Crepajcima za te novce. Imate vi vas atar pa se tamo sirite.DusanA je napisao(la):Lepa cena tamo u Opovu, daj da ja kupim nesto u kracinama za te pare
10% godisnja kamata al te ovi odrali...DusanA je napisao(la):Ja sam kupio njivu na kredit, prodala mi banka, a ona mi i dala kredit, 10 god, 10% kamata. Placam rate polugodisnje. Ove godine je bilo lako, za dalje, videcemo.
Ne znam za tuzakanje ali ima pravo da od tebe otkupi zemlju po ceni koja stoji u ugovoru (po pravu prece kupovine).Ako si ti u ugovor stavio neku smesnu cenu da bi platio manji porez onda si naderao (cist gubitak).Zato u ugovor stavis vecu cenu po kojoj komsa ni u ludilu ne bi to kupio,platis nesto veci porez i teraj...kristal je napisao(la):Prilikom merenja pozeljno je da budu napolju obe komsije,obavezno geodet da meri.Pismena izjava obe komsije,da se odricu prava prece kupovine.Inace mogu kasnije da te tuze.
tamara1611 je napisao(la):Cena je skocila zbog visoke cene kukuruza,a i zbog toga sto bi mnogi da se vrate i da rade zemlju,jer drugog posla NEMA!