Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Matić je napisao(la):Sta je tu cudnvde u neposrednoj blizini ljudi su dobijali 100.000 eura po jednom hektaru a neki i 5.000 e po aru.
Sigurno će da prebace u građevinsko, pa neki biznis, valjda znaju šta rade , suvo ratarenje sigurno nećefuturefarming je napisao(la):Matić je napisao(la):Sta je tu cudnvde u neposrednoj blizini ljudi su dobijali 100.000 eura po jednom hektaru a neki i 5.000 e po aru.
Ako su kupovali zemlju sa namerom da rade na njoj onda me te cene brinu.
Zemlja na prodaju u oglasima je redak slučaj, tamo se često to završi na lokalnom nivou i ne stigne do oglasa ali tu i tamo se pojavi nešto pa ono što traže može da posluži kao orjentacija. Problem je i saznati pravu cenu transakcije jer se desi da prodavac i kupac imaju različite verzije za javnost a pravu istinu samo oni znaju.Aristotel je napisao(la):Tek treba da vidim papire, ne znam tačne koordinate, znam samo da je zemlja između dva puta. U Svaštari nisam ništa tamo našao od zemlje, ali pratiću... Sve dalje sam od prodaje kako ulazim više u materiju
Javljam se kada proverim tačnu lokaciju.