Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
I ja mislim isto, al ima onih koji misle da je u horsu spasne razumem kako to ce plug unistiti zemlju, ako nije unistio za sve ove vekove do sada onda mislim ni nece...
A gde obicno stoji taj papir, koji govori da neko ima pravo da prolazi kroz moju njivu?
Kod mene kazu, njiva njivi mora dat put.
Moj komsija kupio pre 10 dana 2hektara ovde u selu za 2000eu jbg. ovde zemlja nevredi nista kako god okrenes najebao si.
Ova zemlja koja je prodata ovde je 4klasa.Nema opasnosti od poplave i suše zemlja je plodna neka bude da je 50%slabija a nije jer pšenica dala6000po hektaru ove godine.ovde je problem što se manja sela gase.neisplati se da ideš 4km po lošem putu do te njive a pored te njive ima 100hektara napuštene zemlje ima i više nemože ovde da se radi kao u vojvodini.daleko smo od grada težak teren.Njiva kao njiva je dobra ali to je relnost za nas kraj.jednostavno ima da nas nema za par godina sve se gasi.nemože da se obrađuje 3hektara i da se živu od toga.to može da stigne za cigare dobrom pušaču.
Ima zemlje koliko hoces u tom kraju.Dosta je zaraslo u trnje i korove ali moze da se uradi.to je na primer izmedju 4 sela medja i tu ima 300hektara sigurno neobradjeno i napusteno.prosle godine dosao je jedan covek iz despotovca i kupio oko 40hektara po 30eu u blizini Rekovca sada tu sprema za vinograd i jabuke sve je pokrcio sada oru trenutno.A pošto tih 100 hektara ili koliko ima?