crysis2
Član
Na primer, tamo gde je majdan, tu negde. Otprilike koliko bi manje kostalo, ako je hektar 10000 evra.Zavisi od lokacije.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Na primer, tamo gde je majdan, tu negde. Otprilike koliko bi manje kostalo, ako je hektar 10000 evra.Zavisi od lokacije.
Zavisi tacno gde se nalazi zemlja?Moze da vredi i 6000 e a moze da ne vredi ni 1500 e/kj.Jer zna neko posto je zemlja izmedju Beceja i Backog Petrovog Sela?Blizu puta je.
moram ovde da postavim pitanje posto neznam gde drugde
na parceli od 100 ari treba da bude 3 suvlasnika, e sad posto cepanje ne dolazi u obzir(zakonski ) da li se deobnim sporazumom odlucuje i resava ko koji deo obradjuje, i da li kad se to uradi, svako moze da radi sta oce na svom delu?
A ako ne mogu da se dogovore?Sprazumom na deobi se to može ugovoriti.
Opšta odredba je da suvlasnici imaju po jednu idealnu trećinu, no dopušten je dogovor suvlasnika u ugovornoj formi.
Dogovorom možete predvideti i da geometar omeđi delove onako kako se dogovore suvlasnici ili čak i sud presudi.
Može se i prodavati suvlasnički udeo pa bi bilo dobro i to precizirati.
Jedino su uskraćeni za katastarsku podelu na po 33,3 ara.
Opet zavisi tacno gde je njiva.U svakom slucaju visoke podzemne vode,teska zemlja za obradu,ume jako lepo da rodi,isto tako jako lepo i da podbaci.Taj deo se zove Perleg tako kazu?
Od asfalta oko 200 metara.
Pazario ovih 4,5kj za 20800ePazario ovih dana 7kj, 4kj u mestu ll klasa 20000e, 2,5kj na 4 mesta 5-6klasa 5000e, 0,5kj plac u selu preko puta moje kuce gde ce doci vaga i silos 4000e
Imam jos jednu ponudu od juce 4,5kj na mestu, tvrdim pazar na 20000e aredna koja je kod mene 10god.
po moim saznanjima taj deo ko. ruma cena se krece od 8000 do 10000 e. po kj.Pozdrav. Ima li neko iz okoline Rume da napise kako se krecu cene zemlje u k.o. Mali Radinci potez "cerje" i k.o. Zarkovac takodje potez "cerje" u pitanju su par njiva 2 i 3 klase?
po moim saznanjima taj deo ko. ruma cena se krece od 8000 do 10000 e. po kj.
Hvala, nisam presao 5000e l klasa. Kad je bila 7-8000 ja sam pauziro )
Cale kad je pazario dal 2010god. 4kj na mestu, cim izadjes iz ulice ulazis u njivu (potes Vinogradi) za 3000ekj, ja reko ovaj je lud sta radi dobro ja tad nisam imao lovu pa mi bilo sve mnogo