Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Bilo nekad, više ne važi, barem kod nas.Dr.Gruja je napisao(la):Epona je napisao(la):Čekajte. Jel vi to kažete da bez obzira na to što su meni komšije npr niko i ništa, samim tim što nam se međe njive komšije imaju pravo preče kupovine nad mojim zemljištem, i obratno?
Baš tako.
abro je napisao(la):Bilo nekad, više ne važi, barem kod nas.Dr.Gruja je napisao(la):Baš tako.Epona je napisao(la):Čekajte. Jel vi to kažete da bez obzira na to što su meni komšije npr niko i ništa, samim tim što nam se međe njive komšije imaju pravo preče kupovine nad mojim zemljištem, i obratno?
abro je napisao(la):Možda grešim ali pre par godina (x) pri kupovini sam obavezno išao kod komšija na potpis, više ne(4-5g), rečeno mi je da to više ne važi i ne treba. Sad ste me zbunili i baš ću se raspitati ... dal se ja to kockam zadnjih godina...
Moze i to, samo se te njive kupuju zbog subvencija. Mislio sam na 30000eNorth ARMY je napisao(la):Za 8 000e 15-ak kj ??