North ARMY je napisao(la):Za 8 000e 15-ak kj ??
Motaj malo nazad za 30000 €
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
North ARMY je napisao(la):Za 8 000e 15-ak kj ??
zorancile je napisao(la):Nisi nešto dobro postavio jednačinu.
627 evra mesečno puta 12 meseci je 7524 evra godišnje, a babi plaćaš 250x8=2000 evra godišnje
Znači kupovina te zemlje je skuplja od zakupa za 5524 evra. Ako imaš svake godine iz nekog drugog izvora da dotiraš te pare, onda kupi.
jel mogu rate da se placaju na 6 meseci ili godinu dana?šandor je napisao(la):U Prokredit banci nude kredit, npr na 60 meseci ako se podigne 30000 € treba da se plaća mesečna rata od 627 € .
a sta je garancija za toliki iznos??zaloga na zemlju?ziranti?mladen87 je napisao(la):jel mogu rate da se placaju na 6 meseci ili godinu dana?šandor je napisao(la):U Prokredit banci nude kredit, npr na 60 meseci ako se podigne 30000 € treba da se plaća mesečna rata od 627 € .
Daju sve banke koje rade sa poljoprivrednicima, samo treba dobro izračunati kod koga je bolje.Farmer II je napisao(la):Da li daju i druge banke takve kredite za kupovinu zemljista?
Koliko bi po tebi ovo podiglo "visinu onog kredita" od 30000 e ?bojcetic je napisao(la):Lepa rasprava! Samo da vam napomenem jednu stvar. Svi krediti su indeksirani u EVRIMA, a takodje nijedna banka ti nece dati na 60 meseci kredit sa fiksnom kamatnom stopom. Mozda i hoce ali ce kamata biti 20+% godisnje. Najbolji primer "povoljnih" kredita su stambeni krediti kojima rata skace svakih 3-4 meseca.
Lepo zvuci, ali treba imati mooda to uraditi
Ipak mislim da je najsigurnije "pruziti se koliko si dugacak".
Tek sad sam video da si iz Novog Sada. Daj koordinate sa Google Eartha ili pokušaj bolje da objasniš gde na Kelebiji je ta parcela. Ja sam kupio pred novu godinu 4 jutra po 2250E jutro 3 ili 4 klasa i bliže gradu ali pripada Kelebiji. Na kilometar od mene, kod somborske pruge, prodat lanac za oko 3200E ali blizu asfalta i grada, ne znam klasu. Informacija iz druge ruke, ćale čuo od nekog za tu cenu. Zvali smo i mi na oglas, tražili su čini mi se 3500E.Aristotel je napisao(la):Zanimljiva rasprava, ali samo nakratko da vas prekinem - da li neko zna kako se kreće cena zemlja prve klase u komadu nekih 6-7 jutara na Kelebiji, naravno srpska strana je u pitanju?