Miloš D.T
Član
Da, sad bez tog nece da overe ugovor.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Није ново и није сагласност него изјава међаша да нису заинтересовани да купе по тој цени.Jel to nesto novo izaslo da ti treba saglasnost komsije ?? Prvi put cujem za to.
Ti čuti kada prođe 2 godine ne mogu ti ništa.Cudno ja overavao oktobra jedan ugovor nista nisu pomenuli. U tom slucaju bi mi trebala saglasnost trojice jer se granici sa 3 parcele.
Mada mi nemamo notara, jos uvek se overava u sudu.
Traze,ali moze i bez saglasnosti samo se u ugovoru stavi naznaka da nema saglasnost komsije.Inace ovakav ugovor moze komsija da pobije-ponisti dve godine od dana overe ugovora i da isplati sumu za zemlju koja je napisana u ugovoru.Zato ko kupuje a nema saglasnost komsije stavite realnu cenu zemlje u ugovor da bi vam se vratio novac ako komsija pobije ugovor.Jel kod Vas notari traze izjave komsija da nisu zainteresovani za kupovinu zemlje sa kojom se granice a ponudjena je na prodaju?
Mora da si malo platio kada si sa obe straneMeni je trazio,ali mi nije trebala jel sam bio sa obe strane njive.
Koliko vremena je proslo od kada si saznao pa do tuzbe?kakve dve god. ja sam radio ni god. dana kad je pocelo i opet nista .
I zasto nije presudjeno u tvoju korist?Od prilike u jan. je prevedena na novog vlasnika a krajem okt. podneta tuzba.
Не могу да разумем људе као што си ти. Или не знаш сва слова или више верујеш нотару него себи. На врху стране сам поставио линк.Zvao juce notara.Ne treba saglasnost komsija ali treba da prodavac donese potvrdu sticanja .