Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
U petaK mi stgne od poreske preporučeno, zapisnik o proceni tržišne vrednosti nepokretnosti bez izlaska na teren. Elem njivu koju sam platio 5000 evra oni proceniše na 21500 evra i da je obračunat porez na prenos apsolutnih prava 64000 din. Kad je pisao solmenizaciju notar je naveo vrednost njive 660000 din. Inače je u putanju njiva od 1h. Prvo sam popizdeo a posle sam se smejao od muke, neverujući da sam tako jeftino prošao, skoro džabe sam kupio. Ostavljen mi je rok od 5 dana da se izjasnim imam li primedbi na procenu vrednosti. E sad, da hoće da je oni kupe po toj ceni dao bi im i u pola njihove procenjene vrednosti, al šta će ljudi oni ne rade poljoprivredu, oni mastiljaju....ne treba im njiva treba da otmu para što više može.
Da li je neko imao slučajno sličnu ili istu situaciju i da li vredi žaliti se?
Ипак питај. Можда продају јефтино.Širi se šiblje i korov, prelazi na moju stranu, o senci i da ne govorim. , a da tražim da to kupim verovatno bi zacenio
Мало си контрадикторан. Ако теби смета онда је проблем твој. Што се тиче инспекције одмах заборави да не би узалуд трошио време и живце. Баш сам јуче истраживао надлежност за сличну ситуацију. Летос чистили канале и оставили ми ђубре дуж њиве и направили брану. Пријавио Мес. зај. и Секретаријату за пољопивреду ал' џабе. Спремим се да мејлирам некој инспекцији дописе и фотке кад нико није надлежан. Ни пољопривредна, ни грађевинска, ни еколошка... У се и у своје кљусе (новчачник).Pa vidi, ne pada mi na pamet da ja resavam problem na tudjem. Ako nece da proda, onda u neku inspekciju, pa nek' on resava. Taj deo me interesuje, ko je nadlezan, koja je procedura...
Zato sam i naglasio pripajanje.Npr,ne moze se od komsije kupiti 2a od njegove parcele,al se cepanjem njegove,moja moze uvecati za tih 2a.E sad pitanje je koliko to kosta?
Evo na ovoj adresi imaš cene usluga r.g.z pa vidi koliko šta kosšta .Zato sam i naglasio pripajanje.Npr,ne moze se od komsije kupiti 2a od njegove parcele,al se cepanjem njegove,moja moze uvecati za tih 2a.E sad pitanje je koliko to kosta?