Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Poklonu se ne gleda u zube.Prezime da li ti treba na poklon zemlja za cveće?
čitajući ovo jasam jako dobro prošo meni je na sličnu cenu stigo tačno duplo manji porezU petaK mi stgne od poreske preporučeno, zapisnik o proceni tržišne vrednosti nepokretnosti bez izlaska na teren. Elem njivu koju sam platio 5000 evra oni proceniše na 21500 evra i da je obračunat porez na prenos apsolutnih prava 64000 din. Kad je pisao solmenizaciju notar je naveo vrednost njive 660000 din. Inače je u putanju njiva od 1h. Prvo sam popizdeo a posle sam se smejao od muke, neverujući da sam tako jeftino prošao, skoro džabe sam kupio. Ostavljen mi je rok od 5 dana da se izjasnim imam li primedbi na procenu vrednosti. E sad, da hoće da je oni kupe po toj ceni dao bi im i u pola njihove procenjene vrednosti, al šta će ljudi oni ne rade poljoprivredu, oni mastiljaju....ne treba im njiva treba da otmu para što više može.
Da li je neko imao slučajno sličnu ili istu situaciju i da li vredi žaliti se?
Pozdrav svima od procenitelja iz Beograda. Vidim da dosta članova ima zamerke na procene koje radi poreska uprava za utvrđivanje poreske osnovice.
Koliko ja znam, mogli biste da se žalite/osporavate njihovi utvrđenu vrednost sa procenom vrednosti izrađenom od strane ovlašćenog sudkog veštaka za poljoprivredu, jer su cene koje ste naveli nebulozne.
Da li neko zna kolika je cena polj. zemljišta na KO Novi Bečej (1-2 klasa, pored kanala)?
Sta je to kod nas bi kostalo 30000-40000e.Čujem danas da su u Pazovi prodata 3 kj u komadu za pišljivih 27 hiljada evra.
Ajde ti kao procenitelj nam bar priblizno iznesi u % kolika je realna procena p 1ha ili kj na primer 1klase zemljista da bi mi mogli znati priblizno sta nas ceka od poreske uprave?
- - - - - - - - - -
Ili primer kako vi to izracunavate koliko treba platiti i po kojoj formuli to radite?