SAMA
Moderator
Mora da se preda u roku od 15 dana.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Jaki ste ovde traze 8k ali trguje se oko6.5 do 6.7 za prvu klasu. Ostale klase i losije zemljiste cknimi se da pada cena. Ili se samo zavaravamDanas pazarena zemlja 4kj po 7100 po kj.
Danas pazarena zemlja 4kj po 7100 po kj.
Trebam da pazarim neku zemlju pa mi treba neku skorašnji ugovor da bi ga iskopiro da ne bi placao notaru ili advokatu u temi iskustva sa notarima ima nekih linkova ali nema ništa na njima ajde pomagajte. a u pitanju je 19ari i27m/2 po ceni 30 e po aru
Ma znam da ne mogu da izbegnem notara nego da mi on piše ugovor to hocu da izbegnem da njemu i drugim lezilebovicima dam što manje para jer nas samo derujer lako je nas drat još cutimo i trpimo .Mislim da notara ne možeš da izbegneš...
Naso nešto na netu pa kombinujem a kako ide sa davanjem na poklon oce i tako kupac da sacinimo ugovor dali je neko tako nešto radio.nasao na sajtu overahttp://www.overa.rs/ugovor-o-kupoprodaji-zemljista.htmlMožeš sam da sastaviš ugovor i odneseš ga kod notara na solemnizaciju.
Kod svih srodnika u pravoj liniji,a ne samo prvo koleno.Ugovor o poklonu može samo prvo koleno.Tačnije sa tvog oca na tebe ili sa tebe na tvog sina.
Ugovor o poklonu može samo prvo koleno.Tačnije sa tvog oca na tebe ili sa tebe na tvog sina.