Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
šandor je napisao(la):Hvala . Danas sam isplatio i prepisao
Da li znate da " moraju " da potpišu komšije da nisu zainteresovani za kupovinu određene parcele ??
Suprotno imaju pravo da oduzmu ( kupe ) zemlju po onoj ceni koji je stavljen u kupoprodajni ugovor !
šandor je napisao(la):Hvala . Danas sam isplatio i prepisao
Da li znate da " moraju " da potpišu komšije da nisu zainteresovani za kupovinu određene parcele ??
Suprotno imaju pravo da oduzmu ( kupe ) zemlju po onoj ceni koji je stavljen u kupoprodajni ugovor !
cika_jova je napisao(la):šandor je napisao(la):Hvala . Danas sam isplatio i prepisao
Kod nas to nije slucaj da sinordzije treba da potpisu, ja sam razmisljao o jednoj parceli sto je do mene i pre 15ak dana saznam da ju je covek prodao za neke male pare
Dva lanca za 4ooo evra? Ako nije tajna u kom kraju? I mi nešto kupujemo a o pravoj ceni ima malo pravih informacija, samo šta se traži.tomica je napisao(la):To je najbezbolniji nacin fiktivno dignes hiljadu eura platis porez 25 pa nek placa ko oce sa sa darovnim ugovorom je providno cak moj advokat kaze da to moze neko i da ponisti .Kupljeno dva lanca po cetri hiljde citaj sedam hiljada
Advokat, odnosno advokatica, je zastupala "našu" stranu (moj otac i strina) u prilično nezgodnoj ostavinskoj raspravi koja se završila dobro ali je vrlo lako moglo da dođe do višegodišnjeg tužakanja gde bi pola vrednosti nasledstva otišlo na advokate i sudove. Bila je prirodni izbor za ovu stvar. A trebala je jer mi sami nismo znali kako da izvedemo stvar, oni još nisu uknjiženi kao vlasnici. Advokat koga sam prvo pitao je rekao da se čeka uknjižba. Ona je odradila posao i dobro ga naplatila. Nije bilo popusta na "količinu ", svaki novi ugovor (ustvari isti sa novim podacima prodavca) je koštao tih 5000 din. Da smo mogli sve da ih skupimo i stavimo na jedan ugovor bilo bi verovatno jeftinije ali privodili smo ih jednog po jednog, kako je koji pao na mamac 2250 odmah umesto "dajem 2500 ali videćemo kad" koliko je nudio konkurent koji se već pojavio.Krcko_Oraščić je napisao(la):machak
- zasto nisi pravio jedan ugovor sa ta 4 vlasnika? - imao bi jednu taksu. takodje bi posle u katastru imao jednu taksu jer se ona uplacuje po ugovoru a ne po velicini parcele...
- za sta ti je trebao advokat pri kupovini zemlje?
Rabadzija je napisao(la):danas overeno,kupio zemlju do moje 23,5 motike po 270 evrica,i jos na rate do prvog maja,malo je gredava zemlja al je do moje