C
ca blues
Guest
...mislim da ti nisi u pravu....dati ocenu nije uvreda nego je ocena....budali reći da je budala nije uvreda nego dijagnoza...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
To je za mene pljostara,jer u kisnim godina na po' duzi stoji voda.Mislim da nije uredu da ponizujes coveka koji je kupio taj potez koji ti nazivas pljostara.
Ako nisi kupio nemoras da kudis.
Bez ljutnje imam prava na komentar,iz predhodnih postova si pokazao malu zainteresovanostTo je za mene pljostara,jer u kisnim godina na po' duzi stoji voda.
Budala je taj koji je dao tolike novce,za tu zemlju.
Ne svidjati se moje razmisljanje,ok,zaobidji postove.
Ok mislim da si me razumeo sta sam hteo da ti kazem ,bez ljutnje i nisam hteo da te vredjam ili prozivam ali me neki put zagolica nepravda.Gazda je jedno tvrdio,katastar je rekao nesto drugo.
A to je naknadno saznato.
Da sam se ja preracunao nisam,nego sam sve dobro odmerio pa rekao da je to za mene jako skupo za takvu zemlju.
A da li se u kupoprodajnom ugovoru navodi broj parcele + broj posedovnog lista ili je samo dovoljan broj parcele ? Pitam iz razloga zato sto prodavac ima resenje o ostavini , a ja bih da overim ugovor ,a da ne cekam da njegov predmet prodje katastar.