Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Samo napred i neka je sa srecom tebi i svima koji se odluce za kupovinu zemlje,ja sam pre neki dan kupio 104ara za 5000e,treca klasa zemljista.
Prvo nije nikakvo lupetanje nije lepo reci tako kolegi sa kojim ne delis misljenje.....a ybg, to je lupetanje...nekada je neko dukatima i životom plaćao neke njive koje su potomci prodavali budzašto...potomci će brinuti o sebi...kupuj ili prodaji koliko tebi treba da živiš u skladu sa svojim potrebama i pusti buduće generacije da same sebi život po meri kroje...
...generalno gledano...i sveto pismo kaže:ne brini se za sutra, dosta je danu današnjem zla njegova...
...mislili su i oni po crnoj gori i hrvatskoj da će pokupovane nekretnine prodavati po višestruko većim cenama, pa prccc...posao je posao, a biznis je biznis...
...moji stari su govorili za cenu zemlje: treba da živiš na njoj i za devet godina da ti se isplati....
...i taaakooo....
Neka je sa srecom kupovina ,da rodi dobro sljiva pa da zalijemo.Privodimo kraju kupovinu 60ari vocnjaka sa oko 160 stabala, pretezno sljive, starosti od 10 do 15 godina za 5000e u okolini kraljeva i u sred sela.
Privodimo kraju kupovinu 60ari vocnjaka sa oko 160 stabala, pretezno sljive, starosti od 10 do 15 godina za 5000e u okolini kraljeva i u sred sela.
hvala mojim roditeljima sto su kupovali zemlju...."lupetanje" nije namenjeno tebi kao pojedincu već opštem mišljenju, prilično zastupljenom ovde.......
Lako je praviti se pametan uz Švajcarsku penzijuKo proda zemlju taj je raspikuca.
ima tu i prvi deo,možda je i interesantnijiČoveče...
Jako zanimljiva priča, baš je ostavila utisak na mene, kao i ovaj čovek. Celi uspon i pad pretočen u 30 minuta. Hvala za video