DusanA
Član
U Crepaji se prodalo krajem Marta 3 kj dobre zemlje za 9800e po kj. (sa pdvom)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
i zaboravio prazna sela nema ko da radi i slabo ima ko da otkupljuje silosa malo ako ih ima mogu da ucenjuju za cenu jer imaju veliku ponudu a sve ovo što si napisao je tacno takoCena je prenabudzena. Da ne ulazim u to kada ce se isplatiti tj za koliko godina.
Ako se bavis poljoprivredom, onda bi trebalo da znas razliku u konfiguraciji izmedju Vojvodine i centralne/juzne/zapadne Srbije, kao i razliku u PH prednosti, prinosima, velicinu parcela, ukrupljenosti i jos mnogo faktora
Ajd i ja da se pohvalim, pazario sam 22ara za 2000e , to su takozvani vinogradi ovde kod nas , nije nesto,al' sam spoji 0.5ha za vocnjak
Ne bavim se poljoprivredom, ne zivim u Srbiji trenutno.
Misliio sam da kupim 1-2 jutra za nedaj boze. Stavio bi to u arendu.
(A vidim ako bi stan uzeo da bi dobijo vise svaki mesec)
Cestitam to se zove dobar pazar.pazareno 4 ha od toga 3,4 ha obradivo po 2500e za hektar.Ostalo po tj o,6 ha za 900evra.Ovo o,6 je stari voćnjak i lako ću ga riješiti,sve u svemu džabe sam je dobio jer je radim već 15 god bez rente.
Neka je sa srecom druze kupovinapazareno 4 ha od toga 3,4 ha obradivo po 2500e za hektar.Ostalo po tj o,6 ha za 900evra.Ovo o,6 je stari voćnjak i lako ću ga riješiti,sve u svemu džabe sam je dobio jer je radim već 15 god bez rente.