Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Miki aj malo da te ispravim nije iz Sakula neg iz Bosne,ozenjen iz Banata verovatno iz Sakula sto ti kazes,uglvnom znam da je zena iz Banata,ali nije propo neg jednostavno se covek okreno drugom nacinu zivota ,video da nije sve u parama i zemlji,neg nasao smisao zivota u drugim stvarima,znam i da ima dosta zemlje i par salasa ima , a ovo je samo prica o ,,tamo nekom,,A sad dal se preracuno neverujem pametan je on zna sta radi,,vitlas za parama za zemljom za mehanizacijom, kraja nema,,a zivot brzo prodje,.Kao dete se secam Gojka on je iz Sakula kao veterinar otisao u Sajkas covek brzo napredovao stvarno bio bogat kako mi cujemo ovde u Sakulama ,napravio i mali zamak vidi se pored puta u Sajkasu imao svoje sluge bio gospodin covek.
Ali malo se vise preracunao Nazalost
Isada neko neka kaze da je bolje ulagati u stanove i neznam kakve druge nekretnine ,a ne u kupovinu zemlje .
ZEMLJA JE NAJSIGURNIJA INVESTICIJA TRENUTNO.
Znam rodjeni ja sam samo napisao da je iz sakula otisao u sajkas znam da je iz bosne i ozenjen sa zenom iz sakula Tacnije milosijom bio mislim da vise nije.Miki aj malo da te ispravim nije iz Sakula neg iz Bosne,ozenjen iz Banata verovatno iz Sakula sto ti kazes,uglvnom znam da je zena iz Banata,ali nije propo neg jednostavno se covek okreno drugom nacinu zivota ,video da nije sve u parama i zemlji,neg nasao smisao zivota u drugim stvarima,znam i da ima dosta zemlje i par salasa ima , a ovo je samo prica o ,,tamo nekom,,A sad dal se preracuno neverujem pametan je on zna sta radi,,vitlas za parama za zemljom za mehanizacijom, kraja nema,,a zivot brzo prodje,.
Cena je kako se dvojica dogovore.Danas prodato 2 ha 64 a za 20 000 evra,coveku bile hitne pare.Nudio je meni al nešto nisam pri parama pa sam prepustio prijatelju.
Dobri ste nema sta, kod mene za ovakvo parce zemlje skoro je placen 46000 eura.
hvala mojim roditeljima sto su kupovali zemlju
Je li na toj zemlji planirano podizanje vinograda ili je za ratarstvoDobri ste nema sta, kod mene za ovakvo parce zemlje skoro je placen 46000 eura.
Prodata zemlja,ipak nije ta klasa,nego je 4.klasa,a cenaaaa....11000e za sve!Meni nude 3kj za 4000e za kj,3.klasa,puno mi je.
Je li na toj zemlji planirano podizanje vinograda ili je za ratarstvo
Cestitam Mladjo. To je prigradsko naselje, i verotavno ce vise vredeti kroz par godina, obzirom da se grad siri. Po selima oko Kragujevca cena je 30ak evra.antrax njiva je solidna lepo radja a kuce su udaljene 200metara ako si cuo za Koricane ...u tom ataru jbg tako se krece cena
- - - - - - - - - -
bitno mi je sa asfalta u njivu da se nelomim...a ima i prikljucak za vodu nisam gledao bas ugovor
Radom sam je zaradio dok su tu drugi ladili jaja i sastancili i partijasili ( zbog takvih sam i otisao)Sto je najgore ovde i se i dalje tako radi a onda se jedite i sedirite kad novaca nema.Nisu ni u Svajcarskoj svi imali dobre plate pa samim tim nemaju ni prave penzije.Moja zena je imala sedam puta manju platu od mene pa joj je i penzija manja.Ono sto se u svakoj normalnoj drzavi ceni je rad i znanje i spram toga si i placen.Bilo je dana kad sam radio bukvalno po dve smene i zaradjivao sam toliko da nisam smeo nikome da kazem jer bi mislili da nisam pri zdravom razumu.Lako je praviti se pametan uz Švajcarsku penziju
Prodata zemlja,ipak nije ta klasa,nego je 4.klasa,a cenaaaa....11000e za sve!
Da sam imao raspolozivog kesa,toliko,gledao bi da to bude 1.klasa,a ne ta pljostara.Mislim da si trebao da je kupiš ako si imao viška novca.
Mislim da nije uredu da ponizujes coveka koji je kupio taj potez koji ti nazivas pljostara.Da sam imao raspolozivog kesa,toliko,gledao bi da to bude 1.klasa,a ne ta pljostara.