Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nudi ni covek 8kj pored mojih 7kj.105.000eura.a ja mu nudim 6000 po kj.kaze malo je kad udjemo u eu vredece 20.000eura lanac.
Ne verujem da ce vredeti bas toliko, meni je ta basta iza kuce interesantna, kada bih sastavio sve tri imao bih sigurno vise od 3000m2, mogao bih da je I iznajmim na jedno 20 god, taman za neki vocnjak ili slicno,a kuca po Crepaji ima da se bira za cenu od 10 - 18000e., hajde posto je ova njihova nesto posebno, dobice 20000.@DusanA
Sto nisam komsija. Kontam da za vrednost tog placa izmedju vase dve kuce moce kupiti vise jutara zemlje (5+kj)
Pa vi ste usli tek pre pola godine, cekaj da se zaletite....nece!!! ni u jednoj drzavi u okruzenju nije skocila cena prilikom ulaska u EU
Nudi ni covek 8kj pored mojih 7kj.105.000eura.a ja mu nudim 6000 po kj.kaze malo je kad udjemo u eu vredece 20.000eura lanac.
Kad udjemo u Emirate vredece 40 000
oči si nam otvorioKad udjete u Emirate ulazite pod cizmu Amerike samo na mala vrata... i Saudijska Arabija i emirati su pod protektoratom Amerike, opasna je ta igra sto cinite sa Arapima...
Ljudi nije to masina koja ce se amortizovati za 20 godina. To je nekretnina koja ce za tih 20 godina verovatno vise vredeti,a za to vreme donositi dobit.Ima li nekretnine koja donosi dobit,a da joj cena raste.Na kugli zemaljskoj se moze proizvesti auto,napraviti kuca ili stan.Njihova cena vremenom,tj starenjem opada,sto sa zemljom nije slucaj.Pravi seljak nece ni razmisljati o prodaji,a ako uspe od zarade svoje da kupi i prosiri svoje imanje taj se smatra uspesnim seljakom.Taj pravi nece ni racunati za koliko ce mu se zemlja isplatiti.Al će se ljudi razočarat kada udju u EU a cijene ostanu iste, a zemlju nece otplatit 25 godina. Ne mogu vjerovat da su cijene preko 10 000 Eura za jutro, gdje je tu smisao kad radis preko 20 godina da samo vratis ulozene pare.
Pravi seljak nece ni razmisljati o prodaji,a ako uspe od zarade svoje da kupi i prosiri svoje imanje taj se smatra uspesnim seljakom.Taj pravi nece ni racunati za koliko ce mu se zemlja isplatiti.
Osim mozda ako seljak pored njega saceka 5 godina i kupi 3x vise zemlje za iste pare. Ili ako se mozda taj sto kupuje precenjenu zemlju prenapregne da bi to kupio pa sutra upadne u probleme pa se uhvati za kredite jer kesha nema. Ili nedajboze krene da prodaje zemlju ali po realnijim cenama. Ja cenim sve one koji ulazu i sire se, ali uvek ima i + i -.
Cestitam, e to je dobra cena.
Dragi prijatelji,
pozdrav svima! Iz Novog Sada sam, i muž i ja planiramo da kupimo kuću sa nešto zemlje u okolini grada. Nemamo selo, povremeno se ubacimo nekome ko ima nešto u prirodi blizu NSa, sada smo rešili da to trajno rešimo.
Dopada nam se Bački Petrovac, našli smo na periferiji jednu stariju, švapsku kuću sa jutrom zemlje u nastavku dvorišta.
Zanima me da li neko zna kako se kreće cena obradive zemlje u Petrovcu?
Hvala unapred na odgovoru!
Pa da je normalna drzava lepo bi to vratila u svoje vlasnistvo a ko ce ga znati mozda i bude tako. Mozda zazale sto su "kupovali" zemlju nju ne mogu da odnesu na Kipar, heheE ovo ovde je dobra cena (300 EUR/ha): http://www.b92.net/biz/vesti/srbija.php?yyyy=2014&mm=03&dd=11&nav_id=822563
A to je ujedno mozda i odgovor na pitanje zasto nema slobodne zemlje u Srbiji.