Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kakve to veze ima sa EU ??? pa mi smo vec u EU, ali zemlja ne prelazi3000€ po kj??? Pa Madjarska i Rumunija su vec odavno u EU ali isto cena nije veca od 3000€ sta je to sa zemljom juznobackog okruga? Zasto je tako skupa?
Nudi ni covek 8kj pored mojih 7kj.105.000eura.a ja mu nudim 6000 po kj.kaze malo je kad udjemo u eu vredece 20.000eura lanac.
Tužbu je moguće podneti najkasnije dve godine posle zaključenja ugovora o prodaji. Navedeni novopečeni devizni penzioner verovatno je tek sada u mogućnosti da nešto kupi pa rešio da tera glavom kroz zid. Reci dedi da mirno spava.I mog dedeu hoće jedan novopečeni devizni penzioner da tuži što smo kupili parcelu od 1 kj pored njegovog kj.To je bilo pre 5-6 godina ,čovek prodavao i mi kupili nikakvu izjavu od međaša tj njega nismo tražili.Sada mu palo na pamet malo da se tužaka.Deda došao sav uzrujan kao da je ukrao zemlju a ne kupio. Lepo sam objasnio dedi da smo zemlju kupili a ne ukrali i da ću ja kada ga sretnem dati sebi za pravo malo da mu očitam bukvicu da bi se smirio. Da napomen samo ja sam međaš sa druge strane i sa 2 kj.
Sada vidite kakvih budala ima.E ako jednog dana reši da proda to svoje kj nekom drugom ja ću terati mak na konac!!!!
Onda nemas brige, dobra je ta zemlja tamo kod vas, posebno ona prema Izbistu.Ma nema zurbe.u selu ima u selu ima trenutno oko 50kj u ponudi na 7000-8000.i niko ne kupuje.
kolega koja je trenutna cena zemlje kod vas,ima li nesto na prodaju od zemlje da znas na putu ka melencima???Ni ja vas ali nema veze.
Ma nacicete se vi na nekih 7500 - 8500, zamisli samo kada spojis sve to, nece biti vise njiva, nego tabla.