pocerina
Član
Izvini greska, mislio sam na nekog drugog, pa sam pogresio...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Necemo mi da kupimo jeftino zemlju u EU nego kod nas zato sto ce zemlja biti skupa kod nas kad mi udjemo u EUJel ima tih iz Srbije sto placaju 10 000 Eura jutro da bi mozda kupili zemlju u EU tj u Hrvatskoj da mu sve svoje prepustim ? Ljudi su poludili...
Nije to u Srbiji ceno nego je u Vojvodini.Malo sam obilazio Evropu i nisam video takve lepe crnice kao kod nas.Jel ima tih iz Srbije sto placaju 10 000 Eura jutro da bi mozda kupili zemlju u EU tj u Hrvatskoj da mu sve svoje prepustim ? Ljudi su poludili...
ma nece biti ni kod nasA sto kod njih nije kad su vec u EU?
Ma nece biti ni kod nas.Hteo sa samo da kazem kakva atmosfera ovde vlada.U Rumuniji je najbolja zemlja 5000e hektar ,a u Semiklusu u Rumuniji prosle godine otisao cak na 3000e nema 20 km vazdusnom linijom od mene.A sto kod njih nije kad su vec u EU?
Rusija raspolaze sa velikim poljoprivrednim dobarima, kolhozima i ima velike neobradive povrsine.Upravo tako! Kod nasje sada cena na vrhu brega.
Masa se zaludjuje cenama jer smo pred evropom, a treba samo da analiziraju sta je bilo u prosih 10 godina u hr, hu, ro, bg....
....a analizirajte cene i malo sire, recimo u rusiji
Nece to Ruja dati.Ako se Evropa docepa Ukrajine,cena zemlje ce pasti svugde pa i kod nas,netreba zanemariti debljinu humusa od 3 metra u Ukrajini.
Trebamo mi njima da naprave septicku jamu od nas i da sva s...nja iz EU koja nece niko normalan izruce u Srbiju!Jedino Srbi misle da EU jedva čeka nas da nam da silne novce i da mi lagodno živimo i što manje radimo. Garant im treba ovakava rupa bez dna u uniji.