SAMA
Moderator
http://www.kg-cci.co.rs/pdf/ssp_01092013.pdf
- - - - - - - - - -
Procitati uokvireno na dnu,ako vas mrzi da citate sve.
- - - - - - - - - -
Procitati uokvireno na dnu,ako vas mrzi da citate sve.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ko kaze?Ne primenjuje se, nije valjda komsija prodao drugom zemlju.
I u Vrbasu se primenjuje dok nedoneses saglasnost u pisanoj formi od pomedjasa i prilozis u sud nema trgovine!Mozda se primenjuje u Beceju.
...yebesh sud koji ne primenjuje zakon, ali situacija je takva...od suda do suda...negde je izjava obavezna, negde ne...
..ali....
...ako međaš uspe da sazna na koliko novca su prodavac i kupac pisali ugovor, i u roku od dve godine skupi toliko para, deponuje ih kod suda i pokrene parnicu...expresno će je dobiti...
To nikakve veze nema. Ako si kupio odredjenu parcelu ti je MOZES prevesti na sebe. Posedovni list je spisak parcela, a parcela pojedinacno je predmet trgovanja. Odes sa ugovorom u katastar i mozes prevesti to.
Parcele mogu da se premestaju iz jednog posedovnog lista u drugi. Ja sve parcele koje sam kupio od raznih ljudi sam ubacio u jedinstven posedovni list koji je na mom imenu. Dakle broj parcele je fiksan podatak, a posedovni list je promeljiv podatak.
Sud više ne traži potpis komšije u pisanoj formi.
na taj nacin sigurno nece dobiti tu parcelu...yebesh sud koji ne primenjuje zakon, ali situacija je takva...od suda do suda...negde je izjava obavezna, negde ne...
..ali....
...ako međaš uspe da sazna na koliko novca su prodavac i kupac pisali ugovor, i u roku od dve godine skupi toliko para, deponuje ih kod suda i pokrene parnicu...expresno će je dobiti...