KishRobert
Prijatelj Foruma
Kakvo brisanje?
Imaj milosti na ostale clanove.
Imaj milosti na ostale clanove.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Puno srece i cestitke za kupovinu.Ja pazario 2 manje njive tj 18 ari i 24 ara . Bas su se granicili sa mojim njivama. Placeno ovih 42 ara (ili 0.72 kj) 1120e. Zemlja je bas jeftina zato sto kupaca nema.
Tu su jos i overa kupoprodajnog ugovora oko 3500 din, pa porez na promet isto 3500 din, i 8680 din za katastar, da prebace njive na moje gazdinstvo, i nov posedovni list oko 1500-2000 din.
Evo slike spojenih njiva. Sada imam puno posla da iskrcim sve ove medje tj da secem, pa onda da bager povadi sve panjeve, pa da izorem ovo i pretvorim u oranicu.
Evo skice. Plave su kupljene, a ove crvene su vec moje. Zute su od zene koja ima preko 80 godina, i dve cerke udate u gradu, tako da su i te livade uskoro na prodaju. Opet, treba i 1000e odvojiti kada obradjujes svega 10kj, pa nije lako ni ovako jeftinu zemlju kupovati..
image hosting 30 mb
Cestitam Sale da je sa srecom .I ja danas pazario 3kj cena 5000.
Ukupno za 3 kj. sam dao 5000.Zemlja srednjeg kvaliteta.Po k.j ili ukupno za celu površinu?
Ne lupetaj molim te....ako je Plandište u pitanju pre će biti za celu površinu..i to je poviše...
Hvala druze,maltene sam je dzabe dobio.Au, pa fino si prosao.Neka je sa srecom!
Ukupno za 3 kj. sam dao 5000.Zemlja srednjeg kvaliteta.
- - - - - - - - - -
Ne lupetaj molim te.