KishRobert
Prijatelj Foruma
Kakvo brisanje?
Imaj milosti na ostale clanove.
Imaj milosti na ostale clanove.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.

Puno srece i cestitke za kupovinu.Ja pazario 2 manje njive tj 18 ari i 24 ara. Bas su se granicili sa mojim njivama. Placeno ovih 42 ara (ili 0.72 kj) 1120e. Zemlja je bas jeftina zato sto kupaca nema.
Tu su jos i overa kupoprodajnog ugovora oko 3500 din, pa porez na promet isto 3500 din, i 8680 din za katastar, da prebace njive na moje gazdinstvo, i nov posedovni list oko 1500-2000 din.
Evo slike spojenih njiva. Sada imam puno posla da iskrcim sve ove medje tj da secem, pa onda da bager povadi sve panjeve, pa da izorem ovo i pretvorim u oranicu.
Evo skice. Plave su kupljene, a ove crvene su vec moje. Zute su od zene koja ima preko 80 godina, i dve cerke udate u gradu, tako da su i te livade uskoro na prodaju. Opet, treba i 1000e odvojiti kada obradjujes svega 10kj, pa nije lako ni ovako jeftinu zemlju kupovati..
image hosting 30 mb
...ako je Plandište u pitanju pre će biti za celu površinu..i to je poviše...
Cestitam Sale da je sa srecom .I ja danas pazario 3kj cena 5000.
Ukupno za 3 kj. sam dao 5000.Zemlja srednjeg kvaliteta.Po k.j ili ukupno za celu površinu?
Ne lupetaj molim te....ako je Plandište u pitanju pre će biti za celu površinu..i to je poviše...
![]()
Hvala druze,maltene sam je dzabe dobio.Au, pa fino si prosao.Neka je sa srecom!![]()
Ukupno za 3 kj. sam dao 5000.Zemlja srednjeg kvaliteta.
- - - - - - - - - -
Ne lupetaj molim te.
...prošlog proleća, dok sam tražio da kupim imanje...u Plandištu prodavao čovek 7ha u dve parcele na oko 1,5 km rastojanja....tražio 12.000 Eur i bio spreman da platim na dve rate...niko od komšija nije hteo da mu da taj novac...