та Пеера
Član
U selu prodano 2, 3/4 kj za 19 000 e
To je do sada najskuplje plaćena zemlja kod nas
To je do sada najskuplje plaćena zemlja kod nas
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ni jedne !koje banke su najpovoljnije i najfleksibilnije u davanju dugorocnih kredita?
Mora da je dobra čim joj je ta cena.jel zna neko kolko se krece cena zemlje oko Asanje u Sremu, nude neku zemlju po bagatelnoj ceni otprilke 2.000 eura po Ha ili po 50 eura u arendi
da li je to taacno
To ti je prava investicija.Ako imas viska novaca samo kupi.Tu sto ume da rodi,to nema nigde...jel zna neko kolko se krece cena zemlje oko Asanje u Sremu, nude neku zemlju po bagatelnoj ceni otprilke 2.000 eura po Ha ili po 50 eura u arendi
da li je to taacno
Za te pare bi to odma otislo,a sto ti to nisi kupio?Ja za to nisam cuo,a i ovde su divljali sa cenama....prošlog proleća, dok sam tražio da kupim imanje...u Plandištu prodavao čovek 7ha u dve parcele na oko 1,5 km rastojanja....tražio 12.000 Eur i bio spreman da platim na dve rate...niko od komšija nije hteo da mu da taj novac...
za te pare kod mene moze da se uzima 10 kj zemlje posto kod nas 1600evra ti je jutro(najbolje zemlje su 3 klasa a zuta zemlja je ispod 25 cm tako da ispod toga nevredi orati)17580 Eura za jedan ha. Stvarno previse.Sa ovakvim cenama da se otplati za jedno 30 godina.
Cemu onda poredjenje. Klasa je klasa.E samo da imam 200000,nebi razmisljao.za te pare kod mene moze da se uzima 10 kj zemlje posto kod nas 1600evra ti je jutro(najbolje zemlje su 3 klasa a zuta zemlja je ispod 25 cm tako da ispod toga nevredi orati)
e ja imam 55 kj zemlje ako bi dobio po 6 po jutru nebi puno razmisljaoKod nas je slaba ponuda zemlje parcele do dva kj traze otprilike od 6-8 po kj,a parcele preko dva kj traze do 10 hiljada evra po kj
Pa gde ti cak iz Malih Pijaca da pravis sala u Donjem Sremu, zar ne mozes nigde blize tebi ?....nije pašnjak...i u katastru se vode kao njive druge, treće i četvrte klase...nije bio loš ni položaj...
....stoji da su i u tom kraju divljali sa cenama...samo što niko nije bio spreman da plati njihovo divljanje...ovo je bio apsolutno realan čovek...
...ja nisam kupio jer mi nije odgovaralo za salaš...ja sam hteo salaš i samo salaš...pa da li već postojeći ili da ga ja pravim to je bilo pitanje računice...