Kazu ljudi ima takvih lakse metar nego cenat...kod nas bi to bilo od 8000 e pa na više po jutru
- - - - - - - - - -
pa da nam nisi rekao evo ne bih verovao
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kazu ljudi ima takvih lakse metar nego cenat...kod nas bi to bilo od 8000 e pa na više po jutru
- - - - - - - - - -
pa da nam nisi rekao evo ne bih verovao
Hvala@marko kg
Nek ti je korisna zemlja. Cestitam na kupovini!
p.s. Ja sam 44 ara i 12 m^2 platio 4000e 2011 u jesen. Prosao si 4x jeftinije
Druze, znam sve. Mnogo vremena provodim unistavajuci medje, takodje i mnogo para trosim na bager. Nece ljudi da se ujedinjuju, iako je to njima u korist. Nema koga nisam pitao sa kime god da se granicim, da menjamo, spajamo itd, ali ne vredi.markokg1982.... Kako su kod vas usitnjene parcele, pa nepravilnog oblika, a tek te medje sa zivom ogradom oko koje nemoze nista da rodi sigurno po 2 metra sa svake strane strasno. Inace cestitam ti na dobrom pazaru.
Nebi ni nase njive bolje izgledale da se ne obradjuju. Koje je klase ta zemlja?Zanimljivo je da niko od tih komsija sa kojima ti se granice njive sa slike ne obradjuju to?
Kragujevac je bio industrijski grad (ovo moje selo je na 15km od Kragujevca), zastava je radila punom parom, pa otisli mladi iz sela u grad, u potrazi za boljim zivotom. Pa posle 20-30 godina, niko nece da se vrati. Moje njive ne bi ovako izgledale da mi i sam otac nije otisao u tu zastavu, pa sad krecem od nule. Imam puno ovakvih slika, i za druge njive, ali nije ovo to tema, pa ne bih da dobijem opomenu.Zanimljivo je da niko od tih komsija sa kojima ti se granice njive sa slike ne obradjuju to?
Kragujevac je bio industrijski grad (ovo moje selo je na 15km od Kragujevca), zastava je radila punom parom, pa otisli mladi iz sela u grad, u potrazi za boljim zivotom. Pa posle 20-30 godina, niko nece da se vrati. Moje njive ne bi ovako izgledale da mi i sam otac nije otisao u tu zastavu, pa sad krecem od nule. Imam puno ovakvih slika, i za druge njive, ali nije ovo to tema, pa ne bih da dobijem opomenu.
Uglavnom, oko mene ima i obradjenih njiva, ali niko nema volju da zaista unisti medju.
Evo kupljenih njiva. To vec jeste tema
Ovo je ova mala do mene odmah tj ova uska sto se vidi u pozadini na gornjim slikama, i to strana do mene,
image upload no compression
Pa druga strana. Vidite koliko je to uslo u njivu Boze moj...
screenshot program
Ovo je ova druga kupljena preko puta. Ulazio bagrem, a nije se reagovalo.
image upload
image upload
p.s. Klasa je prva i druga. Bio nekada vocnjak, a sve gde je vocnjak, to se nekada belezilo kao prva klasa. Ove ostale su druga klasa. Ni sam ne znam kako, ali tako je.