Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ko su mali? Da li je resenje da se poljoprivredom bave 2-3 tajkuna/piuna u svakom mestu, a ostali da idu u nadnicu?Za male je kasno ko radi 5h ratarstva ne moze mu niko
pomoci,sem da im drzava pokloni po jedno 50h
Za druge ne znam,al sa svoje zemlje me nece niko oterati nikad.za 20 godina sve ce otici u bescenje, bice, daj sta das i teraj, samo dok stranac stavi sapau na odredjeni atar, ode sve dodjavola...
Ne bi bilo lose da ustane.To je gotova stvar. To ne može više niko vratiti, pa ni da Tito ustane iz groba i sve te lopove otera na Goli otok.
10 hektara puta 1,7 je 17 jutara zemlje.Ne zaboravi kod Tita je bio 10 ha maksimum zemlje.
Nikada nije kasno. Vise puta dokazano samo u mom zivotu u raznim situacijama.
Ovo je uvek bilo i bice. Velika riba jede malu.Janosh@ Jednom reci "velika riba malu jede " .
Znam da je ovo sto cu reciNekada se moglo ici u nadnicu kod velikih kad se i repina pipa skupljala a o kopanju da nepricam. A sada veliki radi na hiljade hektara ima pet radnika i silnu mehanizaciju i cao. Fizikalci mu netrebaju.