Obrisao sam dosta poruka koje su bile skroz van teme,pa i neke gore,NIKO nije dobio ni jedan karton ali ako NEKO nastavi da pise van teme dobice BAN,pa makar ja opet ispao namcor.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Slavko,koja je klasa te parcele?Kod nas trgovano 7000 evra po lancu.
Jugi Deč je kod mene u blizini.Zemlja je dosta lošija nego kod mene u ataru.Otprilike će biti da je 5,6 pa možda čak i 7 klasa a tu cifru mu možda da Wolt Dizni ili neki njegov crtani junak.
Znaci planiras da se selis ?Pa druze, cvrsto sam resio da ako se bavim stocarstvom da se ne dogodi da sam ja na Juzni pol, a stocna hrana, fabrika secera na severnompolu,.... za pocetak bicu jako mali, ideju ako sve bude kako treba, poceo bih da sprovodim tek sledece godine.... ne mora srem, netrazimja neki ekstrakvalitet jer za to treba brdo love, ali videcu nesto da kupim,pa taman dve godineili tri izdavao po rentu, dok ne skupim pare za masine, od cuvanja krava na jugu, a sve komonente su na drugom kraju zemlje nema nista od toga... samo iz suplje u prazno...
Ако ти није мрско да купујеш "на добош" имаш у Баранди 2,5Ха, 3. класа, за 7.500€.ne mora srem, netrazimja neki ekstrakvalitet jer za to treba brdo love,
Raste Tine, al raste i korov (ljudi), slikacu ovih dana nas atar nema gde iglom da ubodes, sve se radi... Da covek nije ljubomoran, i da ne prelazi u zavist, bio bi nam najveci Prijatelj...U tebe ne rastu trava, žito i kukuruz?
Gde se ta zemlja nalazi tacno dali imate kontakt telefon.Ако ти није мрско да купујеш "на добош" имаш у Баранди 2,5Ха, 3. класа, за 7.500€.