Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Odeš u katastar i pitaš za dimenzije njegove njive. Naravno bolje zvuci ako geometar zabije kolac.Ne može bez geometra,kako ću odseći komšiji a da se ne ljuti,ovako kolac I gotovo.Nisu novci problem već što ne znam koliko da mu nudim.Ako meni ne proda nema kome drugom.
Kako si podneo sto ti je toliko usao?Po tome tih par metara sto covek kupuje moze i da nestane,a moze da dobije i mnoogo vise.Bolje da on to izmeri otprilike,da ne cima komsiju,pa ako je isplativo prijatno geometar.Mene je komsija cimo da sam mu usao 2 brazde,a ja nasledio zemlju.Nikad je nisam ni radio.Kad su izasli geometri on meni uso 2,5m,na svojih pola jutra.Klasicne duzi.Vise radio moje zemlje,neg svoje.
U svakom slucaju bolje od njega.Cak je bio i dogovor ko je usao placa geometre.Kako si podneo sto ti je toliko usao?
Dužinu znam ali širina je službeni podatak I nisu voljni da ga daju besplatno(meni)samo za pare (geometru) no I ova međa je tamo gde je zatečena pri kupovini pa bi dobro došlo da se utvrdi.
AKo imas pare kupuj i ne misli, ako uzimas kredit razmisliJel puno 4000e za 2 i 3 klasa po kj do mene?
Jel puno 4000e za 2 i 3 klasa po kj do mene?