Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Danas sam cuo (do duse ne provereno) da je trgovano 10000e/kj, 5 jutara 3+2. Ako je tacno onda je to do sad najvisa postignuta cena. Ne znam kad ce da se vrate ulozene pare ako bih sejao psenicu????? Mozda trece koleno isplati ulozeno.
Maticu,apsolutno te podrzavam!E samo da ja imam para ,placao bih 10000kj Nikad ne reci nikad.Drzava ocas donese uredbu,da se zamrzavaju svi ulozi i da mozes da dignes "samo"50000 e .Imamo primere Grcke,Kipra itd.Mi nismo daleko od njih,a pogotovo ne bih verovao stranim bankama,jel oni jos lakse i bez obaveza izvuku svoj kapital.I to cu da potkrepim izjavom francuskog predsednika,da ce svojevremeno dokapitalizovati sosijete banku,a da nece dozvoliti upliv stranog kapitala.Znaci za Srbiju je sreca,sto su dosle strane banke,a Francuska ih neda ni po koju cenu.Znaci da covek zna kakvo je to zlo,za razliku od nas,koji samo uzimamo,a ne mislio o naslednicima,koji ce nas proklinjati.Zamlja je zemlje i uvek ce da vredi.Nema tog zemljotrewsa ili rata,koji ce je srusiti i smanjiti njenu plodnost.
Zato seljaka svi jebu sto ne vidi nista dalje od te zemlje.Plati lanac 10000e nema veze kada ce da se vrati i da li ce se vratiti.Al se ovde gadja ciframa prosto ne mogu da verujem.A zinulo **greška za 6000 dinara po ha.Cekam 1 god da obrnem 3t psenice po ceni od 16 din. sto je 48000 din,a naj obicnija pekara to okrene u dnevnoj smeni.I tako dok kupis 10 ha prodje zivot.Zaista jako glupo ceo svet cuva novac u banci ili u zlatu,a mi u zemlji.Uvek smo bili posebni,zato nam sve ovako i ide.
Ljudi ostavi te se banaka kupujte zemlju ulazite u sigurnu buducnost ko moze ,pregrmecemo i ovu krizu videce te docice i gori i bolji ,jedno je sigurno nastupa glad previse ljudi u svetu, premalo obradive zemlje i kvalitetne.Pare u banku cista propast banka sa vasim parama manipulise daje vase pare uz dobru kamatu drugom a vi od toga nemate puno.
Jedino je banka u dobitku.