To dobrotvorstvo ćeš videti na kraju kada nam zavrnu ...Sad se niko ne buni zbog cene,jos Arapi ispadose najveci dobrotvori.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
To dobrotvorstvo ćeš videti na kraju kada nam zavrnu ...Sad se niko ne buni zbog cene,jos Arapi ispadose najveci dobrotvori.
pa će posle 50 god. unuci tražiti povraćaj "nepravedno" oduzete zemljeDace Bog da se opet pojavi neki Tito pa da DSovim poštenjačinama sve oduzmu, i ašov u ruke pa udri
A i drugo pitanje, ko je prodavac?
MIslim da je to jako puno novaca. Ko god da te novce on ih pere , nije do njih dosao sa radom....Ljudi dali je neko zainteresovan. U Bečeju, put prema B. Topoli 2,5 kj. Cena 13.000 Eur/kj. Ako nekoga zanima mogu da probam da dođem do broja telefona prodavca.
Da li je na asfaltiranom putu, da li je u jednom komadu i koliko je od Bečeja udaljeno?Ljudi dali je neko zainteresovan. U Bečeju, put prema B. Topoli 2,5 kj. Cena 13.000 Eur/kj. Ako nekoga zanima mogu da probam da dođem do broja telefona prodavca.
U Čurugu ima jedan nudi kj, druga klasa za 3500 a kaže da bi spustio na 3000e. Promače mi a imam u blizini njivu al nemam novaca.
Bečejci jel imate od nekog geometra kontakt?