Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Stocarstvo je unisteno. Frapirao sam se kada sam cuo iz KWS izvora, da kod njih u Nemackoj se silira 75% kukuruza. Sto ce reci da njihova proizvodnja mleka i mesa je enormno velika i za jedno prepodne moze da pregazi stocarski sistem kakav je u Srbiji.
Na zalost, neko je kupio lokalnu fabriku ili poljozadrugu za 10 evra i sad je veliki gazda...
I ako ne daj bože zasuši neće otići cena dole...
Neka realna cena.U Čurugu ima jedan nudi kj, druga klasa za 3500 a kaže da bi spustio na 3000e. Promače mi a imam u blizini njivu al nemam novaca.
odes u banku i kao u reklami, ona kaze MOZE, i tu si zavrsioU Čurugu ima jedan nudi kj, druga klasa za 3500 a kaže da bi spustio na 3000e. Promače mi a imam u blizini njivu al nemam novaca.
bitno da te na brzinu srede a posle???Jos kad bi neko drugi vracao i ja bi isao u banku i uzimo kredite..
Da, daaa! Sigurno. To mi ne trebaodes u banku i kao u reklami, ona kaze MOZE, i tu si zavrsio
Ko je pošteni kupac?Prodato kod nas 800 hektara zamlje,prema nezvanicnim informacijama 5.000 po hektaru,350 u polju pod zalivnim sistemom ostalo u ritu.
Ciric, ko bi drugiKo je pošteni kupac?