Super neki tip, čim mu je stalo do parcele od pola jutraNe vec taj placa 15.000 eura/k.j i dize cenu svima ostalima!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Super neki tip, čim mu je stalo do parcele od pola jutraNe vec taj placa 15.000 eura/k.j i dize cenu svima ostalima!
Шта ти је равноправност и доследност. Једнима се опрашта, другима се штампа, а трећима се уводи ово.Ајд сад сви који имате земљу да ми од сваког хектара препишете по 6 ари ... зашто па завршио сам с губитком прошлу годину ... ако имате више од 100ха онда ми иде 10 ари од сваког хектара ...
Наравно земље .. Зар би ви поново ставили новац у банку ако сте га једва исчупали из ње ?Kakav rast cena, zemlje ili ?
Dali ti imaš zemlju na prodaju kada navijaš na što veću cenu. Ako voliš da kupuješ samo ono što je skupo, javimi se ja ću ti naći KJ zemlje za 60.000 eur. Cenu zemlje nabijaju i takvi poput tebe koji očekuju od zemlje da će rađati zlatne poluge.
Шта ти је равноправност и доследност. Једнима се опрашта, другима се штампа, а трећима се уводи ово.
Изгледа да је њихов председник то блокирао. Хаос.
Него, јел нам жао ове наше. Толики напор да се непалти ништа, кад оно хоп.
Јел нам због овога данас смањују грамажу.
Nude zemlju ili kupuju?Бога ми, у новинама навалили, земља па земља. Писали смо већ раније. Период акумулације и период дистрибуције.
Пољопривредно земљиште, 5. класа, 1/1, изнад Елемира. Мораћу да проверим колики ће бити пренос пошто сам се једном већ опеко.Za te pare nemoj ni razmisšljati,kako se vodi u katastru? Posadi topole.
nije okolina beograda nego potez izmedju uzica zlatibora i tareGde to u okolini Bg-a ima zemlja za 2000 e hektar?
Ne kupujem,vec mi je prosto neverovatno.
100€ јутро. Ујутру прво зовем Управу прихода па одох у куповину. Успут ћу да видим и један транспортер од 1,5т са све коњем за 200€.Jel si dobro napisao 300 eura ili 3000 eura sve ukupno ili po jutru
Koliko može biti prenos kod nas u opštini Alibunar nije nešto skupo.
Па новинари само терају кампању. А неки други ће да продају.Nude zemlju ili kupuju?
Па тебе више кошта гориво док све обиђеш, него то што купујеш.Пољопривредно земљиште, 5. класа, 1/1, изнад Елемира. Мораћу да проверим колики ће бити пренос пошто сам се једном већ опеко.
. Мораћу да проверим колики ће бити пренос
Molim te, kako se krece zemlja u ALibunaru i okolini? Na primer Seleuš, BNSelo, Šušara, IdvorJel si dobro napisao 300 eura ili 3000 eura sve ukupno ili po jutru
Koliko može biti prenos kod nas u opštini Alibunar nije nešto skupo.
Kako može da ga otplati brzo? A pošteno?I da ga ne obradis imas nacina da ga brzo otplatis.