Najlakše je izdati zemlju.Ali gde je čovek u svemu tome.Taj ko je naviko da radi svaki dan oko zemlje i mašina,itd.Njemu bi bilo dosadno već za tri dana.Nije sve u novcima,čoveku treba neka zanimacija,neko zujanje svaki dan.A to što si naveo da je dobio za arendu,mogo je i da dobije kroz svoj rad i možda i malo više i ne bi mu bilo dosadno.Evo na primer gledam na forumu koliko ljudi se Zahvajulje na postove pojedinim članovima koji naprave od "govana pitu",a koliko onima koji kupe novu stvar gde nema varenja,brušenja,šmirglanja,farbanja,itd.S ovim sam hteo da naglasim da se ipak cene više radovi tipa "Svojih ruku delo".I ja volim kad posejem i za nedelju dana idem čeprkam na njivu,gledam jel niče taj usev,idem na licitacije poljo mašina,državne zemlje,idem po rezervni deo za kombajn,idem do benzinske pumpe,trezora,katastra,banke,idem na predavanja,zove me jedan drugi da vidim šta je kupio,napravio itd.,odem ili mi dođu drugari,kolege imamo o čemu da pričamo,jedan mi traži neko oruđe ja tražim od nekog nešto,itd.Sednem za komp i menjamo iskustva sa vama,pitamo za cene ovog-onog,diskutujemo,itd.A ako si izdao zemlju a do juče si je radio,polako nema više s tobom niko zajedničkih tema i nestaješ u svemu tome i "Pojede te mrak"
.