Dolovac
Član
e sad da izadjem na blokade? Za koga? Da se pojavimo tamo da trazimo od drzave nesto a ovamo da toliko para se daje za zemlju
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Verovatno i on ima zemlju za prodaju. Pa ono, znaš onaj je prodao po 15,000 eur onakvu zemlju pa na osnovu toga moja vredi bar 17,000 eurMislim da je ovo drugo buva...Znam ko je prodao,Bata Ranca ali nisam siguran za cenu i ko je kupio?!Rec je o 5 k.j na jednom mestu...
Isreno sa tako visokim zakupom i ja bi postupio tako zanimalo bi me samoNetrebaju nama vise subvencije neka ih ukinu odmah
- - - - - - - - - -
evo jedne vesti iz mog sela ,covek videvsi kako ljudi dobro placaju drzavne oranice resio i on da da svojih 50 jutara nagodine i tako da je dao za 18000e + pola subvencija i napravio je posao godine moze da i da uziva
- - - - - - - - - -
da napomenem da zemlja nije na jednoj brazdi nego na x mesta i da cena ispada oko 75000din po Ha
covek nije bolestan,nego sabrao je dva i dva,a to dal ce da mu bude dosadno nek uzme pa nek presipa iz supljeg u prazno... manje ce imati stresa u ovoj po meni jako zajebanoj godini kako je pocela ne sluti na dobro.Kris80, mozda je covek bolestan, ili je u godinama pa ne moze da radi ili jednostavno nece. A u pravu si da nama mladjima odgovara vise da radimo i da se krecemo.