Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Када би се поштовало неколико закона, далеко би било мање питања типа коректно и некоректно. Поменуо бих само неке законе који се не поштују: закон о праву прече куповине, закон о порезу на доходак, закон о пореклу имовине, закон о пољопривредном земљишту, и успут мало кршење уредби. Све док се ови закони не поштују и злоупотребљавају, иста ћемо питања постављати. Увек ће ти такозвани сналажљиви боље пролазити.
Људи, готова журка. Новине пишу, банке дају кредите, то је то.
Kakve to veze ima sa velicinom atara..kockasalascenej Zato u Čenej meštani nisu kupili skoro ni jutro zemlje,a zahvalite se i gradu NS i estradnim umetnicima za cenu od 50.000 evra/kj.
E, ovaj se baš okomio na mene.Sad su nam jos i penzioneri iz solitera krivi za visoke cene zemlje,nije vise samo Arap kriv.
Nije loše malo i one komentare ispod pogledati, kako neki čitaoci reaguju na takve polu-istine.
Ne cenu zakupa su podigli tipovi sa kravatom i sumnjivog..Jer uzimaju i kupuju sve sto stignu nebitno koje je klase zemlja ...@Krlemrle tu arendu su nabili zakupci i niko vise,sami smo sebi vukovi i to odgovorno tvrdim!!!
Moze meni cica da trazi i 500e ali nece dobiti,ali ako drugi daju 200e dacu i ja bar 210e samo da radim. Takvim se mislima vodi vecina ljudi.
@Krlemrle tu arendu su nabili zakupci i niko vise,sami smo sebi vukovi i to odgovorno tvrdim!!!
Moze meni cica da trazi i 500e ali nece dobiti,ali ako drugi daju 200e dacu i ja bar 210e samo da radim. Takvim se mislima vodi vecina ljudi.
To nabijanje arende i cene zemlje rade neki koji nemaju veze sa poljoprivredom.Evo na Zapadu ne možeš da kupiš zemlju ako se ne baviš poljoprivredom profesionalno i ako nemaš poljoprivrednu školu završenu.
Па стандардна прича, кад банке крену убрзано са кредитима за нешто, то је углавном класичан сигнал да је цена те робе на врху. А још и кад се новинари умешају, знај да је балон присутан.Pojasni malo, molim te! Neki link, nešto...