Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kada se negde dodje,onda se kaze,dobar dan,ja sam taj i taj...dali neko moze da mi da informaciju kolika je trenutna cena k.j u zapadnoj backoj??? tacnije selo rastina. kvalitet zemlje 3,4 i 5 klase. hvala unapred
Ако хоћеш да продаш боље да ти ја не налазим цену. Ако ти нађем цену има само да се ухватиш за главу и кукаш јер ја само тражим испод сваке реалне цене (у преводу: добош није мерило).
Ако нађем нешто повољно у том подручју јавићу ти. За мене повољно значи 15€/а и ниже.nemam zemlju nego se interesujem za okvirnu cenu zemlje u tom delu backe za 3,4 i 5 klasu. ako imas neku informaciju slobodno reci? hvala
У Бачкој је слаба понуда земље за разлику од Баната. Тамо су углавном у продаји куће. Ових дана је била понуда 1/6 од 1,8 хектара у Бачком Моноштору за 440€ али пошто је то сувласништво недељиво (не можеш одвојити мање од 50а) нико није хтео да купи. Верујем да је неко понудио и 300€ у слободној погодби (важило до 22. фебруара) да би било прихваћено а овако се вероватно "осигурање" (поверилац) укњижио као власник.sta 15 e i nize??? obavezno mi javi ako nadjes nesto
Lično ne bih imao ništa protiv da se cena zemlje vrati na nivo od pre tri-četiri godine. Zemlju sam kupovao da bih je obrađivao, a ne umesto štednje u banci ili da bih je jednog dana preprodao, ali...
Na čemu temeljiš takvu pretpostavku ako nije tajna? Blagi porast, stagnacija ili u krajnjem slučaju blagi pad cena bi bilo nešto u šta ja trenutno mogu da poverujem.
Da li znaš nešto što mi ne znamo? Očekuje li nas osim, sada već oubičajene, nepovoljne političko-ekonomske klime i neki novi klimatski ekstrem? Možda još jedna nerodna godina, poplavna ovog puta?
Nemoj se ljutiti, ali ja mislim da ti imaš idealizovano mišljenje o navodnjavanju. Tipično za ljude iz gradskih sredina koji su atar videli samo preko geografske karte (ne tvrdim da si i ti takav), i koji samo na kartama vide da pored svake parcele postoji vodotok pogodan za zalivanje njive...