Kako je krenulo od jesenas pa do sad, uskoro ce opet kostati 1kj 1500 evra. Jos samo malo vladavine treba i obistinice se!
Lično ne bih imao ništa protiv da se cena zemlje vrati na nivo od pre tri-četiri godine. Zemlju sam kupovao da bih je obrađivao, a ne umesto štednje u banci ili da bih je jednog dana preprodao, ali...
Na čemu temeljiš takvu pretpostavku ako nije tajna?
Blagi porast, stagnacija ili u krajnjem slučaju blagi pad cena bi bilo nešto u šta ja trenutno mogu da poverujem.
Da li znaš nešto što mi ne znamo? Očekuje li nas osim, sada već oubičajene, nepovoljne političko-ekonomske klime i neki novi klimatski ekstrem? Možda još jedna nerodna godina, poplavna ovog puta?
- - - - - - - - - -
meni je bilo ponudjeno 5ha za 1500e po ha zemlja je jos na prodaju pa se rrazmisljam da kupim tuparcelu i blizu mi je a i na sred ima dobar bunar.
Milanovac? Pretpostavljam da je Donji Milanovac u pitanju dok je ta cena. Gornji je ipak Šumadija...
A tek da si u Vojvodini, pogotovu u nekom razvijenijem kraju, ne bi imao vremena da razmišljaš, otišlo bi ti ispred nosa. Nego ako imaš novaca i nameru da širiš gazdinstvo, kupuj dok nisu došle "ale" iz Pančeva i okoline da kupe i to, pet ha nije za potcenjivanje. Ako se taj trend visokih cena ovde i niskih tamo nastavi, možda čak i takvi kao što sam ja počnu da rasprodaju to malo sirotinje ovde pa pohrle dole.