Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Svuda se prica da je zemlja skupa pa oni koji prodaju se nadmecu koce vise da trazi a oni koji kupuju kao da štampaju novac pa to plaćajudanas za 3.5 lanca dosta lose zemlje u 5 parcela mi trazeno 10000 evra sto smatram da je stvarno puno za taj (ne)kvalitet zemlje..
Evropske cene za Srpskog seljka su nedostižne. Uplivom stranog kapitala u Srpsku poljoprivredu, nemože se očekivati da će poljoprivredni proizvodi biti na ceni, već naprotiv biće jeftini.Evropska cena...U Holandiji je cak i po 30 000 kj...neko u zemlji vidi profit a ne samo posao
U pocetku moglo se napraviti ugovor i na neodredjeno vreme ali vec nekoliko god. vise nije to moguce (bar tako je u nasem trezoru) dakle ugovor o zakupu mora da ima precizno naglasen pocetak i kraj validnosti!A ako je ugovor na neodredjeno vreme?
Није ваљда?!? Дај да се предамо Холанђанима.imajući u vidu da Srbija seljaka pomaze sa 6000 din. a Holandjani, seljaka sa 6.000 eura
Nemoj to sada baš bukvalno da shvatiš. Razlika između Srpskih i Holanđanskih subvencija je velika razlika u korist Holanđana. Ali nadam se da ćemo se svi složiti sa činjenicom kada nam uplivaju stranci u Srpsku poljoprivredu cena žita sa sadašnjom cenom od 26 din/kg sigurno nece biti 50 din/kg već možda 13-14 din/kg. Srpska poljoprivreda će doživeti isti fiasko kao i Srpsko stočarstvo i kao sve ostalo u SrbijiНије ваљда?!? Дај да се предамо Холанђанима.
Evropska cena...U Holandiji je cak i po 30 000 kj...neko u zemlji vidi profit a ne samo posao
Aco koliko idu cene kod vas u potezu bacija bara?Kod nas postoji oglas malo preko 3 kj, cena prava sitnica 10 000 evra (ali po jutru). Nekome bas trebaju novci.
A 2011 i pocetkom 2012. godine trgovano je 2000-3000 evra za jutro.
Pa ja za taj potez i ne znam? Sada izgleda vise i nema razlike u potezu, nego samo daj.Aco koliko idu cene kod vas u potezu bacija bara?
to je rit tu ljudi iz Vince imaju zemlju,interesuje me cena otprilikePa ja za taj potez i ne znam? Sada izgleda vise i nema razlike u potezu, nego samo daj.
Окрени 013/306661 - Пореска управа Панчево па питај њих. Они имају прецизан увид уговорених цена а са друге стране колика је по њима вредност (читај "пореска основица").Aco koliko idu cene kod vas u potezu bacija bara?
Znas valjda dobro da te ugovorene cene u sudu nisu bas iste nego kad se izbroju pare na sunce van sudaОкрени 013/306661 - Пореска управа Панчево па питај њих. Они имају прецизан увид уговорених цена а са друге стране колика је по њима вредност (читај "пореска основица").
mims da li ste vi to kupili
Bilo nekad. . . sad su se i oni izvestili. . .Znas valjda dobro da te ugovorene cene u sudu nisu bas iste nego kad se izbroju pare na sunce van suda