Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Mislis da bi ovde trebalo neko da zna koliko vredi zapustena njiva ko zna gde na Fruskoj gori?
Sama si rekla koliko trazi komsinica za manje parce zemlje,probaj isto tolikoTreba mi mala pomoc oko definisanja cene zemlje. Naime vlasnik sam 60ari njive 3 klase u Starom Slankamenu. Zemlja se nalazi na izlazu iz sela na novom asfaltiranom putu za Krcedin tj. direktno izlazi na njega. Komsinica par njiva od mene prodaje vec dve godine 40 ari za 5000 eura i ne moze da proda, pa da li mi mozete pomoci oko odredjivanja cene za moju njivu. Kada odem u selo, oni seljaci me naprosto slude jer niko nece da mi posteno kaze sta se prodalo ili se prodaje nego ispade da niko nista nije prodao u poslednjih 100 godina. Pa Vas molim za pomoc. Hvala unapred!
Mislis da bi ovde trebalo neko da zna koliko vredi zapustena njiva ko zna gde na Fruskoj gori?
Posto citam na FB neke stare clanke, za poredjenje, dobar sat je tih godina kostao oko 10000 dinara.
Не знам на какав терет мислиш? Ако се не прода у првом покушају онда ће цена следећи пут бити дупло нижа од ове а онда је велики знак питања да ли ће сви информисани одолети. У сваком случају продало се или не садашњи власник губи земљу јер ће се поверилац уписати као нови власник!Nije isto kupiti redovno od vlasnika ili od banke. Bez obzira sto je jeftino, postoji teret koji nosi ta zemlja. A tih 5kj ne menja nista u zivotu.
Не. Али је банка дужна да огласи и у локалу а доказе о томе тражи пореска управа приликом наплате пореза на пренос апсолутних права. Нпр. рауни о оглашавању на локалном радију или у штампи, допис МЗ да окачи на огласној табли... Сматра се да су, поред осталих, обавештени и међаши, па самим тим што нису уплатили учешће за лицитацију нису ни заинтересовани.kada se tako prodaje zemlja tj. kada je banka prodaje dali postoji obavezna ponuda komsijama ili ne?