Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ne ,zemlja je bila prodata u zakup na 5 godina a plaćena je unapred.
Bojčetić ,ne verujem da će se tu nešto graditi,ipak smo mi slepo crevo u ovoj državi.
E onda taj Zrenjaninac stvarno ima slobodnog kapitala.
Imam dosta godina a o Banatskoj magistrali slušam još od 1975-76.Kako vreme odmiče sve sam sigurniji da smo slepo crevo.Niste slepo crevo, da li znas da ce buduca Banatska magistrala da ide od kovinskog mosta na Dunavu pored Panceva, Zrenjanina, Kikinde pa da izbija na Segednin, a cilj joj je da smanji pritisak na tranzit kroz Bg i NS., proci ce naravno i iznad Crepaje. Ne znam kada, ali bice jednom.
Ne vidim ni svrhu ni rentabilnost da se pravi paralelno sa Autoputom.
Inače i jedan moj komšija je čuo da će autoput za Temišvar prolaziti kroz treću duž u našem ataru a baš mi je komšija na voćnjaku i u toj famoznoj trećoj duži.
Zamislite koju je cenu odvalio za prodaju dva jutra pored mene.
Da li se zna trasa tog autoputa, da li ce pratiti prugu, ili sadasnji magistralni put?Ma samo ga pusti nema nista od toga put prolazi pored vrsca.
Dam mu ja moja 2 kj sa sve jabukama u 5 godini za te pare.30k za 2kj? Plati mu, isplatice se do 2132 godine
Ma samo ga pusti nema nista od toga put prolazi pored vrsca.to sto ide paralelno sa auto putem je za rasterecenje Beograda .
pricao sam sa strancima koji su zainteresovani za kupovinu zemlje, medjutim na spominjanje ove cene dize im se kosa na glavi,i odgovor im je ja imam za 2500 eura hektar u rumuniji u parceli 100-150 hektara. ima par poteza u Vojvodini koji vrede za vinograde i koji vrede te pare sto ih spominjes , ali vi ste postigli cene koje retko ko ce da plati 10000-15000 eura lanac 0.57 H pa to je 25000 hektar. sta bre vi hocete mi gledamo da kupimo jeftinu zemlju .Videcete kada udjete u EU kada krene jeftin uvoz da bi vas slomili, pitacu te kolika ce onda biti cena?