KishRobert
Prijatelj Foruma
Danas vidim oglas,prodaje se 2,5kj,pitam posto je?
Kaze 13000e za to,pitam ga da li je normalan,lik mi spustio telefon.
Kaze 13000e za to,pitam ga da li je normalan,lik mi spustio telefon.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ima slučajeva kad vlaasnik proda zemlju ,da bi mogao da traži socijalnu pomoć ili da preko biroa ostvari zdravstveno.
kod nas u crepaji je to jako povoljno.Koljiko vidim citajuci vase komentare od prolike se svi slazemo oko ove teme.Izmamicu nekako odgovor od ovih sto kupuju da vidim njihovo vidjenje i matematiku koju oni imaju kad placaju toliko i kad misle da isplate tu zemlju.Danas sam cuo 2kj 18 000e,sta kazete na to?
Iskreno se nadam da ce i te velike gazde neko u skorije vreme posetiti u nekim jutarnjim satimaUpravo su cenu zemlje i nabili oni kojima je drzava poklonila desetine hiljada evra. postene gazdurine koji registruju svu svoju blizu i siru rodbinu po celoj opstini da bi mogli da pokupe drzavno zemljiste,a ima primera gde su to isto zemljiste kasnije davali u pod zakup (ako sam se dobro izrazio) a uzimali sebi subvencije sto je cist kriminal koji im je drzava dozvolila. A kako to biva bitno da se zaradi prvi milion pa je kasnije mnogo lakse
Upravo su cenu zemlje i nabili oni kojima je drzava poklonila desetine hiljada evra. postene gazdurine koji registruju svu svoju blizu i siru rodbinu po celoj opstini da bi mogli da pokupe drzavno zemljiste,a ima primera gde su to isto zemljiste kasnije davali u pod zakup (ako sam se dobro izrazio) a uzimali sebi subvencije sto je cist kriminal koji im je drzava dozvolila. A kako to biva bitno da se zaradi prvi milion pa je kasnije mnogo lakse
Sve će to narod pomlatiti čim se vrati komunizamSve ce to narod pozlatiti