mića.019.srb
Novajlija
Novo Selo kod Niša 35 dinara
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Da se ne lazemo, i oni su se opekli pre neku godinu kad je cena bila sto dinara, pa su im ljudi podvaljivali debelo. Tad niko nije ni pregledjivao gajbice, ni klasirao, ni gledao sta je na dnu gajbe, svi su zurili samo da otkupe sto vise. E pa, sad ispastamo zbog nekoliko debila koji su uvaljivali sve i svasta, pokvarenu, crvljivu visnju, cigle, itd, isl... Visnja je rodila dobro, pa im se ne isplati da kupuju svasta. Nema nista lose u pregledanju uzoraka, problem je cena koja je na granici isplativosti. Ovu godinu cemo da preguramo, ali me brine iduca, jer je opet dobro rodila, ne bi me cudilo da dogodine bude 30 dinara
Cena uzas ovih dana nailazim na veliku ogorcenost proizvodjaca, neki pricaju da ce da povade zasade, neki pricaju da nece vaditi ali ce zapustiti tj samo kositi travu pred branje, kazu ljudi bolje da ne rade nista za 30 dinara nego da se ubiju od hemije i rada za 40din...
Ne bih se slozio sa tvojom konstatatcijom. oko otkupa da su oni tada bili ugrozeni, dragi moj i tada su oni imali zaradu jer su je i tada kao i sada prodavali/prdaju po 1,5 evra. A to sa ciglama neverujem jer da je iko radio ili otkupio jer je cena bila ok.
- - - - - - - - - -
A cigani-beraci traze 15 din. pa delimo sa njima po pola
Plus peceno prase, plus pivo,sokovi i voda. Ako ih ne nahranis i ne napojis ima da se majmnisu po visnjaru i da ubacuju granje i zemlju u gajbice.
Ne bih se slozio sa tvojom konstatatcijom. oko otkupa da su oni tada bili ugrozeni, dragi moj i tada su oni imali zaradu jer su je i tada kao i sada prodavali/prdaju po 1,5 evra. A to sa ciglama neverujem jer da je iko radio ili otkupio jer je cena bila ok.
- - - - - - - - - -
A cigani-beraci traze 15 din. pa delimo sa njima po pola
ove godine na ceni od 40 dinara oni bi imali 8 dinara. Dakle kupe po 40 prodaju po 48.Ne pustajte sebi filmove, da se neko ugradjuje po 50-100 dinara na cenu visnje do sad bi imao kule i gradove.
gde je ovde matematika????