Tintoreti
Član
To se zove zastiranje malca ali zatravljivanje vocnjaka ima za posledicu gubitak vode.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Gde nam se Bećarina izgubio sa informacijama u Hrvatskoj?
Po danasnjem kursu 57 dinara.Ma nisam se izgubio, nema se vremena za forum, berba je počela i dok nezavrši nema stajanja. Kiša nas malo gnjavi i prekida. Sa urodom sam zadovoljan, a i sa kvalitetom ko i svi ostali koje znam koji (barem) posljednjih par godina rade po PS-u. Cijena višnje prve klase je 3,75 kn/kg.
A moze lucerka da se poseje u mladom zasadu, pa da imas bar neku korist dok ne dodje visnja na rod?
Budi siguran da je klasiraju kad tad, tj kad je se docepajuSumirano iz moje tazbine, iz Niskog kraja:
obzirom da je u visnjar ulozeno 15-ak dana rada, otprilike. Ko kaze da se cena ne uklapa- laze, ali ne svidja mi se ovaj trend da se visnja ne klasira. Zasto bi onda neko ulagao rad i novac u visnjar, kad moze da dobije desetak tona druge klase po hektaru, sa mizernim ulaganjima?
Kod nas bi bila prva klasa sigurno, da je klasirana, i tih 60 dinara bi bila sasvim korektna cena. 84.000 sa 12 ari i sa ukupno dve (pa nek je i tri) nedelje rada, malo li je?