Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Jesil ti isao da kupis delove ili ja? Ili je jare pametnije od koze? A to sto sam pisao da ce mi se otplatiti za tri godine znaci da svojeg uradim oko 100 jutara x 3200 din i to da treba da platim, to sam ustedeo, Tu jos nije uracunata nafta i rez. delovi. odrzavanje kombajna cu otprilike zaraditi od usluge i deo nafte a deo nafte sto potrosim u mojim njivama to sam otpisao na privilegiju da moje vrsim kad ja hocu a ne da cekam red!Rastislav je napisao(la):Kod nas je i prosle godine bilo 5000 din...zbog ekonomske krize ja koliko vidim cene padaju jer ljudi nemaju para tako da opravdanje da su delovi poskupeli po meni bas i ne stoji...
Ja kazem cene koje su kodnasRastislav je napisao(la):A to sto sam pisao da ce mi se otplatiti za tri godine znaci da svojeg uradim oko 100 jutara x 3200 din i to da treba da platim, to sam ustedeo, Tu jos nije uracunata nafta i rez. delovi. odrzavanje kombajna cu otprilike zaraditi od usluge i deo nafte a deo nafte sto potrosim u mojim njivama to sam otpisao na privilegiju da moje vrsim kad ja hocu a ne da cekam red!
Pa valjda 100x5000 to ti je pola miliona si ti ustedeo kad si kupio kombajn...te pare bi trebao da das za usluge...pa ti racunaj...ti kombajn otplatis za manje od dve godine...
Neznam za soju, kodnas se slabo seje(cesce je susa nego sto nije susa)a u kukuruzu imas vise i da se vozas po njivi jer nosi samo 3 metra sirine u prohodu(tacnije 4 x 0.7=2.8m) A u zitu kosi 4.2m(ajd nek ide samo 4m a onih 20cm nek ostane za preklop)North ARMY je napisao(la):a kukuruz ide vrsenje 50e,a soja 2metera pa tu se ima
E moj Johny,puno toga ti znas al si jos uvek mlad naucices polako i ostale stvari u zivotu.Johny CASE IH je napisao(la):@jugos ipak je puno dati za jedno jutro 5000din.a ako racunamo da tamo potrosis 10l nafte po jutru,i to izadje 1000din a jos 4000 din ti je cista zarada...pa gde to ima po meni bi cena od 4000din po jutru bila maximalna a sve preko toga je deranje pa vidis posto se vrsi u banatu pa tamo je 3200 din po jutru ali mozda tamo ljudi nisu toliko alavi kao mi slovaci i cenu usluznog kombajniranja uvek naprave oni sto se najvise bave usluznim kombajniranjem i ako oni kazu 5000 svi se moraju toga drzati i tacka(tako bar rade kod nas),,,