Cena uslužnog kombajniranja.

Odg: Cena usluznog kombajniranja

po meni je i 3000sasvim pristojna cena ne ode 10l nafte al ajd da zaokruzimo na 1000,500din amortizacija i gazdi 1500din pa nije lose :cool:
ako taj kombajn(z142) u sezoni ovrsi 100kj(minimum) ovrsi gazda dobije 500e da ulozi u njega,ima ko ovrsi i 200kj sa njim pa donije 1000e da ulozi :ppozdrav:

obezbedite vi meni posao u b.petrovcu i mesto gde cu parkirati masinu i ja dolazim da vam radim po mojoj ceni. :D

jhona DERU je napisao(la):
ali pametni ljudi su kupili naftu kad je bila najjeftinija
možda si u pravu , ali nemožeš ti da kupiš naftu kadje bila jeftinija za ceo život , opet kad potroše tu naftu moraće da kupe ponovo po trenutnim cenama tako da ...
A da nisam potrosio jeftiniju naftu na uslugu duze bi je imao za svoje njive.... Kod nas za secku uzimaju 300-500din, ja za razbacivanje nisam trazio nista(pitao sam samo dali da razbacim ili da ne razbacim-cena je ista) a za prikolicu nismo trazili para samo za traktor ako ide moj...

ee pa da vam kazem nesto kupili su moji 700l nafte akd je bila jeftina isto su pametovali i zadnih 100l mogu baciti!!! nakupilo se nekog taloga sacuvaj boze!! nije ni to resenje!! ali svako radi kako hoce!! musteriji je skupo kombajnerima jeftino uvek bilo i bice!!

musteriji je skupo kombajnerima jeftino uvek bilo i bice
tako je suda i za sve ostalo i za proizvode ,prodavcu malo mušteriji skupo i toje to .
A da nisam potrosio jeftiniju naftu na uslugu duze bi je imao za svoje njive....
mityoo i totije ono "ko neplati na mostu platiće na ćupriji" a nafta neće ići dole sigurno , može samo da poskupi nema dole cena ::lose:: i sad kad je poskupelo gorivo nema razlike voze ljudi kola isto nije sad da je manje automobila na putevima , sipaš i psuješ al štaćeš takoje kakoje

ti se sa 10 litara uklopis,jos i ostane.moze biti sada sranja,pa da vise trose kombajni posto je mokro,ali se sa 10l,svi uklope.
jedino ako je njiva daleko,pa onda da se uzme mozda vise.

Ja sam kupio 4500litara kad je bila 55 dinara i nemam vise od nje , odonda sam vec doneo 1000lit a za jesen treba da spremim jos bar 4000

pravi ljudi kupuju na veliko,covek o kome pricam da ima JD kombajn i kombajniranjem se bavi 35-g i stvarno radi posao on ima svog dobavljaca i kupuje na vece kolicine i njemu se isplati ::novac::

Pa nije to monopol! Ko hoce nek radi jeftinije ali ako svi rade skuplje onda cu i ja da dignem cenu, nisam lud da radim jeftino ako mogu da dobijem i vise...

mityoo sta bi vasi kombajneri uradili da ja dovedem nekog od nasih koji imaju stvarno masine,NH,DF,Top liner,JD a vi z142 i takve i kosite 5000 a oni 4500 kladim se da bi mu brzo uletela u nekoj njivi spika u heder i pojebala sve zivo u nutra
ne mislim samo na tebe vec uopsteno da dodje neko i da radi jeftinije,tako da je to ipak monopol ::lose::

Rastislave - nemisli sad da ja nešto branim kombajnere ali ako ti misliš da oni "mlate" ::novac:: niko tebi nebrani da i ti kupiš jedan i cepaš ko i oni i onda ćeš videti koja cena je realna :cao:

Nemam para da kupim...
ee sad smo stigli do tog pravog "problema" a toje što je cena žita ponižavajuća za proizvodjače , i što tu "neko dere" , a daje žito 16din bilo bi para i za kombajnere po 5000 a i za nov kombajn , e tuje glavni problem ...
to sam ja i Janku savetovao ali me nije poslusao...
a za ovo se nesekiraj :ppozdrav: tuje i medicina nemoćna :haha:

ja bi najradije kupio neki srednji kombajn ali nema ga gde drzati samo ako bi ga kupio jos s nekim ko ima vecu supu ili hangar pa taj bi radio i meni i napr,prijatelju i tako bi bio rentabilan i radio bi dosta i brzo bi se otplatio ali to jos necemo bar nekoliko godina dok malo ne odrastem...a ovo rastislave sto pricas za monopol je u pravu i ja se slazem s tim :ppozdrav:

svaki kombajn se isplati jako brzo,samo ako ces posteno da radis.
znaci kad kod mene ima posla za sve,kako li je kod vas.

A prosle godine kad je zito bilo 16 din a vrsili smo za 3500 din jutro onda niko nije nudio cenu 320 kg zita? A od prosle godine poskupeli i delovi i nafta i ulje i tavatna mast, a mi radimo jeftinije? I onda gde je tu racun?

Nazad
Vrh